Vad är en flexibel magnet?

December 4

En flexibel magnet är en typ av magnet som är böjbar och kan skäras i en mängd olika former. Dessa magneter är inte lika hållbart som tunga, solida magneter, men de erbjuder en lättviktsalternativ som kan användas i fabriker, skolor, bostäder och företag. Med en förmåga att vridas, böjas och stansas, det finns så många användningsområden för flexibla magneter som det finns former av magneter.

En böjlig magnet är utformad i två skilda sätt, beroende på hur magneten är avsedda att skäras. Det första steget i alla magnetbildning är att skapa en förening av torra pulver och vätskor. Extrudering är den föredragna metoden för att skapa en tunn remsa av böjliga magneter och involverar klämma föreningen i en lämplig form för att svalna. Kalandrering är ett lämpligt sätt att skapa flexibla magnetiska skivor och görs genom att klämma föreningen mellan rullar flera gånger tills arket når sin önskad tjocklek. Genom att använda dessa två olika tekniker, kan magnetproducenter skapa ett obegränsat utbud av magneter.

Dessa plåtar och band är lätt omvandlas till en mängd olika die-cut och egna former. Flexibla magnet beslutsfattare har normalt en uppsättning katalog med magnetstansade former som produktion som kan göras snabbt och enkelt. Några av de mer populära stilar av die nedskärningar är kvadrater, cirklar, trianglar, en telefon, en hus, en van och en rektangel med en oval snitt från mitten för att imitera en fotoram. Många magnet förfalskare möjliggör även anpassade jobb som är begränsade endast av blåkopia Maker fantasi. Dessa kan variera från enstaka siffror och bokstäver till hela företagsnamn, maskotar och mer.

Efter en böjlig magnet bildas, ofta det ges ett meddelande på den icke-magnetiska sidan. Dessa är inte målade på, utan snarare ett tunt ark av väderbeständigt laminat appliceras. Detta kan bära en mängd olika färger och meddelanden för magneten.

En av de största användningsområdena för en böjlig magnet är ett kylskåp reklam eller ett meddelande. Dessa magneter är skuren i en mängd olika former, men i allmänhet är inte större än ett visitkort. En annan populär användning av flexibla magneter är bildekal stora remsor som anbringa fabrik maskiner. Dessa bär säkerhetsvarningar och kan lätt tas bort, och de är mer användbar än upprepade måla samma budskap på utrustningen. Utbytbara toolbox etiketter är också populära användningsområden för flexibla magneter eftersom de tillåter den box som ska ordnas om obegränsat antal gånger utan att behöva nya etiketter.