Vad är ett nyckelord databas?

November 27

Ett nyckelord är antingen ett ord eller en fras som skrivs in i en sökmotor för att hitta webbsida resultat som matchar användarens syfte, vilket kan vara att få information, att göra ett köp, att bli underhållen, eller något annat. Ett nyckelord databas är en samling sökord som innehåller data om varje sökord som hjälper webmasters och andra att förstå ett sökords popularitet och värde. Vissa sökord databaser tillhandahåller endast information om hur ofta sökordet har sökt efter i en given tidsperiod, medan andra ger mer information.

Nyckelordet Databasen är ett verktyg som används för flera olika ändamål. Det används av webbplatsägare som arbetar på aspekten av sökmotoroptimering kallas sökordsoptimering. Webmasters använder sökord på webbplatsen för att karaktärisera innehållet, tjänst eller produkt som de erbjuder på det sätt som kommer att dra mest trafik till deras webbplats. Många webbplatser kan representeras av en mängd olika sökord, av vilka några är mer potent än andra, och webmaster kommer sannolikt att använda ett sökord databas som visar frekvens och andelen sökningar för att avgöra vilken av de möjliga sökord för att fokusera på.

Sökordet databas är också ett verktyg som används av människor som skapar Internetannonsering. Till exempel, Google AdWords erbjuder sökordsinriktade annonser för webbansvariga att använda för att göra reklam för deras webbplats, produkter eller tjänster. Sökordet databas är ett hjälpmedel för att välja de sökord som dina annonser ska visas. En specialiserad sökord databas, t.ex. Google AdWords sökordsverktyg, vilket kommer att berätta vilka sökordsförslag ännu inte används i ditt AdWords-konto, annons delar sökord har, och ett bud som kommer att placera din annons bland de bästa sökresultaten.

Nyckelordet Databasen används också av människor som tilldelar webbartiklar. Verktyget hjälper dem att plocka sökord som är frekventa frågor av sökningar, samt att föreslå relaterade sökord som kan införlivas i artikeln. Även om ämnet för artikeln redan är känt, kan nyckelordet databasen ger information som hjälper göra valet mellan, säg, "pedagog", "lärare", "instruktör" och "fakultetsmedlem" -synonyms som kan användas omväxlande i många fall, men kan göra en betydande skillnad i som finner artikeln.

Artikeln författare kan använda olika former av sökord och ett antal relaterade ord, för att skapa en artikel som lätt kommer att hittas av användare som söker efter information om sökordet. Detta kommer att bero på den speciella artikeln ämne och andra faktorer.