Vad är Brick Waterproofing?

November 14

Även tegel konstruktion anses helt resistenta, kan extremt väder ha en negativ effekt över tid. Brick tätskikt kan hjälpa materialet förra så länge som möjligt genom att hålla ute fukt. Både en byggnad med tegel faner och massivt tegel struktur kan dra nytta av tätskikt.

De flesta tätningsmedel görs med siloxan, som kemiskt binder till materialet och hindrar vatten från att tränga igenom det. Denna typ av tegel tätskikt tätningsmedel är klar, så det inte ändrar utseendet på byggnaden. I själva verket, i stället för att stanna på ytan av strukturen, penetrerar tegel tätningsmedel materialet. Det kommer att behöva läggas på igen till äldre blockmetoder ungefär var fyra till sju år, och nyare byggnader ungefär var fem till tio år.

En fördel med tegel tätningsmedel är att även om det inte tillåter flytande fukt sippra igenom till materialet, det tillåter ånga att fly från tegelstenarna. Med tanke på att alla byggnader innehåller en del fukt i material som måste släppa ut, är detta praktiskt. Brick tätskikt är också till hjälp för att motstå ansamling av smuts, så att hålla en byggnad ser som ny och ren som möjligt kan ökas genom att använda tegel tätningsmedel.

En viktig fråga som tegel tätning kan bidra till att undvika är saltutslag, vilket är vit färgning observeras ofta mot sten. Detta orsakas av uppbyggnad av salter i tegel. Fukten inuti varje tegelsten börjar lösa upp saltet, och när vattnet avdunstar, salt syns på ytan. Undvika det vita fläckar som uppstår som en följd är möjligt med tegel tätskikt.

Spjälkning är ett annat potentiellt problem med tegel konstruktion. Det inträffar när tegel börjar flagna på grund av vatten fryser inom den. Detta orsakar expansion och eventuell flagning. Tätningsmedel görs med silikon, epoxi, polyester eller akrylmaterial typiskt inte förhindra spjälkning, medan den som har gjorts av siloxan gör.

Även tegel impregneringsmedel vanligtvis senaste åren, kommer tätningsmedlet troligen måste appliceras på nytt flera gånger under byggnadens livslängd. Hålla sig till förslagen från när man ska tillämpa tegel tätningsmedel beroende på ålder av byggnaden är en bra idé, men de i extrema klimat kommer sannolikt att behöva ansöka på nytt oftare. Precis som alla andra vattentät produkt, när vatten inte längre pärlor vid kontakt med tegel, är det dags att återförsluta.

  • Brick tätskikt hjälper materialet förra så länge som möjligt.
  • En tegelsten murslev och tegel.