Vilka är de olika typerna av Kaffedrycker?

October 14

Den globala expansionen av franchising såsom Starbucks har visat oss att kaffe betyder big business, och att det finns en stor efterfrågan på marknaden för olika typer av kaffedrycker. Medan den genomsnittliga lokala kaféet gång erbjuds lite mer än vanlig och decaf på deras meny, oberoende caféer, restauranger, och även automater har lagt ett stort utbud av kaffedrycker till deras meny på senare år för att behålla sin konkurrenskraft. Med tillägg av ångad mjölk, kakao, kanel, smaksatt sirap eller "skott", alkohol och andra ingredienser, kan kaffe omvandlas till valfritt antal specialkaffedrycker.

En av de mest populära kaffedrycker gjorda med ångad mjölk skum cappuccino, som har sitt ursprung i Italien, men har expanderat utanför Europa för att bli en världsomfattande favorit. En annan italiensk kaffedryck, kaffe latte, görs också med ångad mjölk skum; Men café lattes innehåller mycket mjölkskum än cappuccino. Många andra varianter har gjorts till den traditionella cappuccino och latte, som att lägga kakao för att skapa ett Café moca eller café mocka, samt lagt smak skott eller is för att skapa en iskaffe drink. Både cappuccinos och lattes inkluderar espresso, en extremt koncentrerad typ av kaffe som innehåller ungefär 2:58 gånger koffein i en vanlig kopp kaffe. Espresso är också en av två ingredienser i en annan typ av kaffe dryck, café macchiato, som dessutom består av en tesked ångad mjölk skum.

Förutom kaffe som redan har en unik smak på brygg som franska vanilj stek, kan smak skott också läggas till vanligt kaffe för att skapa olika typer av kaffedrycker. Några av de mest populära smak skott läggs till kaffet inkluderar hasselnöt, smör pekannöt, hallon, kola, banan, mynta, apelsin och mandel. Skott av likör, såsom Baileys Irish Cream, Amaretto, och Tia Maria kan också läggas till kaffe, och är ofta tillgänglig som som en dryck på restauranger efter middagen. Irish coffee är en särskilt populär typ av alkoholhaltig kaffedryck, och innehåller kaffe, irländsk whiskey, socker och grädde. Saint Patricks Day, gör Irish coffee för ett enkelt alternativ för bar mecenater som vill avstå den traditionella grön öl, men ändå fira.

Förutom drycker som innehåller kaffe, finns det också drycker som innehåller inget kaffe alls, men fortfarande grupperade bland kaffedrycker på grund av deras stora tillgången i de flesta kaféer. Några av dessa drycker är: chai lattes, ångad mjölk, frukt smoothies, gourmet varm choklad och grönt te saft. Koffeinfritt kaffe drycker erbjuds också i de flesta kaféer och förberett genom att helt enkelt byta ut kaffedelen av drycken med koffeinfritt kaffe och lämnar alla andra ingredienser detsamma.

 • Malt kaffe.
 • En chai latte.
 • Irländsk whiskey är en ingrediens i den alkoholhaltiga kaffedrycken kallas Irish coffee.
 • Espresso är en populär specialitet drink på många caféer.
 • Blenders kan användas för att göra isiga kaffedrycker såsom frysta lattes.
 • Mocha kaffe kan avnjutas varm eller kall.
 • En stor kopp ta ut kaffe från ett kafé.
 • Många kaffedrickare föredrar socker i sitt kaffe.
 • Kaffe och kaffebönor.
 • Mjölk är kokt för att skapa en latte.
 • Vissa kaffedrickare tror att nymalda Kona bönor resultera i bästa kopp kaffe.
 • En cappuccino.