Hur Synkronisera kontakter i Adressbok med din iPhone 4S

March 26

Synk Adressbok Kontakter avsnittet informationsfönstret för din iPhone 4S avgör hur synkroniseringen hanteras för dina kontakter. En metod är att synkronisera alla dina kontakter, som visas i följande figur, eller så kan du synkronisera alla eller alla grupper av kontakter som du har skapat i datorns adressbok program; bara välja lämpliga kryssrutor i utvalda grupper listan, och endast de grupper kommer att synkroniseras.

Hur Synkronisera kontakter i Adressbok med din iPhone 4S

Om du använder iCloud för att synkronisera kontakter, inte gör det möjligt kontakter i iTunes. Du kan missa varningen i finstilta, så lyssna denna varning i stora typ: Om du aktiverar synkronisering med iCloud OCH ÄVEN AKTIVERA den i iTunes, kan du hamna med dubbla DATA på din iPhone. Du kommer inte vilja det, så aktivera synkronisering ena eller andra sättet - via iCloud eller iTunes infopanelen.

Den iPhone synkroniserar med följande adressboksprogram:

  • Mac: Adressbok och andra adressböcker som synkroniseras med Adressbok, till exempel Microsoft Outlook 2011 eller den numera avvecklade Microsoft Entourage
  • PC: Windows Kontakter (Vista och Windows 7), Windows adressboken (XP), Microsoft Outlook och Microsoft Outlook Express
  • Mac och PC: Yahoo! Adressbok och Google Kontakter

Nu, här är vad varje alternativ i Kontakter avsnittet Sync gör:

  • Alla kontakter: En metod är att synkronisera alla dina kontakter, vilket är vad figuren visar. Detta kommer att synkronisera alla kontakter i din Mac eller PC adressboken med din iPhone Kontakter app.
  • Valda Grupper: Du kan synkronisera alla eller alla grupper av kontakter som du har skapat i datorns adressbok program. Bara välja lämpliga kryssrutor i utvalda grupper listan, och endast de grupper kommer att synkroniseras.
  • Yahoo! eller Google Contacts: Om du använder Yahoo! Adressbok, välj Sync Yahoo! Address Book kryssrutan Kontakter och klicka sedan på knappen Konfigurera för att ange ditt Yahoo! ID och lösenord. Om du använder Google Contacts, välj Synkronisera Google kryssrutan Kontakter och klicka sedan på knappen Konfigurera för att ange ditt Google-ID och lösenord.
  • Om du använder Yahoo !, Observera att synkronisering inte bort en kontakt från din Yahoo! Adressbok Om kontakten har ett Yahoo! Messenger ID, även om du tar bort den kontakten på iPhone eller på din dator. Ta bort en kontakt som har ett Yahoo! Messenger ID, logga in på ditt Yahoo! -konto Med en webbläsare och radera kontakten i din Yahoo! Adressbok.

Om du synkroniserar med din arbetsgivares Microsoft Exchange kalender och kontakter, kommer alla personliga kontakter eller kalendrar redan på din iPhone att utplånas.