Hur väljer jag det bästa rostfria bestick?

June 11

Välja den bästa bestick bygger på både praktiska och känsla för stil, så vad som är bäst för en är inte nödvändigtvis bäst för alla. Serverings skedar, köksknivar, köksredskap och grundläggande bestick är alla olika former av bestick, så att välja det bästa börjar med att minska ner den typ som behövs. Bestick är en investering som kan avnjutas i årtionden, så det bästa bestick kommer att bestå tidens tand, både i personlig smak och hållbarhet.

När du väljer knivar i rostfritt stål, är det viktigt att se till att bladet är verkligen 100% rostfritt stål. Många knivmakare tenderar att sänka kostnaderna genom att smälta rostfritt stål med mindre kvalitet metaller nära fästet av kniven där handtaget börjar. För att snabbt identifiera en mindre uppsättning knivar av rostfritt stål kvalitet, helt enkelt leta efter bristen på synlig stål på grippartiet av kniven. En annan tydlig indikator på dålig kvalitet rostfritt stål bestick är förekomsten av skruvar eller plast någonstans på kniven.

Välja en stil av porslin rostfritt stål är lättare att göra i butiker som visar prov snarare än tätnings varor inne paket. Att veta hur en gaffel, kniv, eller sked känns i handen är viktigt när man väljer den bästa bestick, så om bitar kan hanteras, kan det hjälpa till att göra beslutet. Ibland kan valet av stil vara en sentimental beslut. Många rostfria bestick uppsättningar har mönster och design som har funnits i många år och kan föra tillbaka minnen av en favorit moster eller mormor som hade det mönstret.

Priset av bestick är en faktor som kan påverka valet. Hög kvalitet rostfritt stål bestick kan pågå i många år, och kan därför vara dyrare. Ibland är det möjligt att plocka upp bitarna på sparsamhet butiker för en bråkdel av kostnaden för nya.

Många tillverkare av rostfria bestick har varit i branschen i flera år och har respektabla rykte. Frågar vänner om de varumärken som de använder och föredrar kan vara en början, men söker kataloger och fina varuhus är också ett alternativ. Kontroll kundbetyg publiceras på Internet kan vara ett användbart sätt att bestämma den bästa rostfria bestick.

  • Rostfritt stål bestick är hållbart och motstår gropar väl.