Vad är Crock-Pot Pinto Beans?

July 22

Pinto bönor, även kallade röda bönor, är i allmänhet en billig, rejäl näringskälla. Vegetarianer ofta använda dem i stället för kött som en proteinkälla. Även om dessa bönor kräver en lång sjud tid blivit tillräckligt mjuk för att äta, de har inte att vara svårt att förbereda sig. Crock-Pot pinto bönor långsamt sjuda under många timmar i en långsam-spis. De är också mångsidig när det gäller att både smak- och receptprogram.

Hem kockar förbereder Crock-Pot pinto bönor hemma måste förstå skillnaden mellan att använda burka och torkade bönor. Konserverade bönor kräver ingen förberedelse. De kan helt enkelt gå in i Crock-Pot som de är, utan att dräneras. Torkade bönor måste blötläggas i 12 till 24 timmar innan tillagning och måste täckas med vatten eller buljong i Crock-Pot. Vätskan suger in bönorna under tillagningen, gör dem anbud och lätt att smälta.

Väl i Crock-Pot, pinto bönor kräver från sex till 10 timmars koktid på den lägsta värmeläget. De nya till att använda dessa matlagning fartyg bör notera att de behöver väldigt lite uppmärksamhet. Man kan oftast låta innehållet värma hela dagen utan att röra skålen. Bönor kan dra nytta av den tillfälliga uppståndelse, men det är inte nödvändigt. Upptagen mammor, arbetande föräldrar och on-the-go foodies kan använda en Crock-Pot att få nytta av en varm, beredda måltid utan mycket arbete.

Smakkombinationer för Crock-Pot pinto bönor är praktiskt taget oändliga. Krydda denna typ av maträtt vanligen börjar med kokvätskan. Vissa föredrar vatten, men kyckling, nötkött och vegetabiliska buljonger eller bestånd ger generellt bönorna en heartier, djupare smak. Konserverade bönor, då dräneras, kan också dra nytta av sjud i dessa vätskor. Soppor och såser, antingen hemlagad eller konserverade, även ge ytterligare krydda samt variation. Till exempel kan matlagning i kycklingbuljong hjälpa omvandla Crock-Pot pinto bönor i mexikanska refried beans, medan en marinara sås kan ge basen för en italiensk pinto bönor maträtt.

Kryddor och grönsaker läggs till Crock-Pot kan vända enkla pinto bönor till en hel måltid. Potatis, lök, majs och morötter är bara några planteras som mjukar och absorberar smaker, precis som pinto bönor gör. Gungade lite hackad vitlök, paprika, kummin, eller till och med färsk basilika i mixen tar ofta bönor från slätten till exotiska. Om så önskas kan en kock tjäna Crock-Pot pinto beans upprepade gånger utan tråkiga diners, så länge som de smakvariationer var alltid olika.

Crock-Pot pinto bönor kan även serveras på en mängd olika sätt. När beredd helt enkelt, kan de mosade eller blandas i en refried bönor pasta och används som ett dopp eller taco fyllning. Smaksatt pinto bönor kan också bli en del av en chili mix, en grönsakssoppa, eller ens fyllningen till en böna paj. Vissa människor även njuta dem ensamma, toppad med lite mer än några riven ost och en klick gräddfil.

  • Riven ost, som kan användas för att toppa Crock-Pot pinto beans.
  • Paprika används ofta för att smak Crock-Pot pinto bönor.
  • Pinto bönor kan sjuda långsamt under flera timmar i en Crock-Pot före servering.
  • En skål med gräddfil, som ofta används till toppen Crock-Pot pinto bönor.