Vad är en omvårdnad stol?

November 26

En ammande stol är en delvis stoppade sittstycke som att sitta i när ammar. Omvårdnad stolar är oftast populärt i Storbritannien och de går tillbaka till den viktorianska perioden mellan 1837 och 1901 under härska av drottning Victoria. En ammande stol har ett segelflygplan rocker rörelse inbyggd i stolen och inte har stora rocker fötter som all-trä, icke-stoppade gungstolar. Vanligtvis baserna av baby omvårdnad stolar är bare trä eller metall och sitsen, sidorna och rygg som omfattas av mjukt, neutralt färgade tyg.

Eftersom en stol för omvårdnad har ofta fast tyget thatâ € s neutral färg, det är mångsidig och kan även användas i ett familjerum som slappa eller fåtölj. En ammande stol kan också bo i ett barns rum för att använda när man läser godnattsagor. En accent kudde att samordna med de färger och temat i rummet kan hjälpa stolen passar in i barnkammaren inredning. Den potentiella mångsidighet ammande stolar kan hjälpa människor väljer att köpa dem, eftersom vissa människor donâ € t vill spendera några hundra dollar på en möbel att använda bara för omvårdnad ett spädbarn.

De flesta ammande stolar säljs med en matchande fotpall. Fotpallen har en vanlig metall eller trä bas för att samordna med stolen, plus ett matchande vadderad tyg topp. En ammande stol kan ha extra tyg bitar som hänger ner från sätet som innehåller praktiska fickor. Bebis omvårdnad stolar är vanligtvis ganska låg på marken för att ge enkel tillgång för en förälder att hålla ett spädbarn. Medan en ammande gungstol passar oftast människor i alla höjder, vissa märken och stilar har bredare sittutrymme än andra och detta kan påverka komforten olika stolar.

En metall inramade omvårdnad stol är ofta svart, medan en träbaserad barnet omvårdnad gungstol kan vara i en ljus eller mörk yta. Vissa ammande stolar har en vit yta och detta gör att den passar alla barnkammare inredning eller blandas med någon träton redan i rummet. De vadderade delar av ett spädbarn omvårdnad stol kanske kan tas bort för att tvätta på vissa stilar av stolar.