Vad är Tom Tom Drums?

July 22

Tom Tom trummor är trummor traditionella till indianska och österländska kulturer. De är slagna med händerna och var ofta används för signalering. I modern tid har tom tom trummor blivit standard typ av trumma som används i trumset. Trummorna är generellt cylindrisk till sin form och har ett trumskinn, som finns på övre sidan av trumman. De flesta grundläggande trumset har två toms monterade ovanpå bastrumman och en separat tom på golvet, som i allmänhet är den största trumman förutom bastrumman. Av de fem trummor om grundläggande trumset, kan tre av dem kallas Tom Tom trummor.

Trummor mycket liknar moderna tom toms användes av både indianer och kineser. I båda kulturerna dessa trummor har använts både för musik och andra saker, bland annat religiösa ceremonier och kommunikation. Dessa trummor oftast slagna med händerna på spelaren.

I modern tid är tom toms ofta ingår i trumset, tider, som i huvudsak en uppsättning trummor av olika storlekar och platser. Tom Tom trummor har inkluderats på trumset sedan sitt ursprung i det tidiga 20-talet i New Orleans. Den grundläggande trumset som det kallas idag fastställdes först i början av 1930-talet. Tre Tom Tom trummor ingick på detta kit: två små och en stor en. De två mindre tom toms finns olika storlekar så att de producerar något olika platser när det träffas.

Formen på Tom Tom trummor är i grunden cylindrisk, och de är oftast längre än de är breda. De längre sidorna av trumman kallad drumâ € s skal, och materialet sträcks över toppen kallas huden. Huden är den del av trumman som träffas för att producera ljud på trumman. Skalet är utformat för att hålla huden till en viss stramhet för att producera önskad anteckning. Moderna tom tom trummor kan ställas in för att uppnå drummerâ € s önskad tonhöjd.

De flesta trummisar använder bara tre tom tom trummor på sina trumset, men vissa spelare föredrar att ha många fler. Vissa trumkits kommer att innehålla två bastrummor, vilka vardera har förmåga att hålla två tom toms. Trummisar som använder kit som detta får ofta två ännu mindre eller större tom toms att öka utbudet av ljud de kan producera. En tom tom är i huvudsak standard typ av trumma tillgängliga, och det kan köpas i en mängd olika storlekar.

  • De flesta grundläggande trumset har två tom tom trummor monterade ovanpå bastrumman.
  • Taget tillsammans, tom toms är en huvudkomponent i en trumsats.