Hur väljer jag det bästa Badkar facket?

February 6

För att välja den bästa badkaret facket, tycker om funktion och utseende. Brickor med teleskop förlängare möjliggöra en ordentlig passning på sidorna av ditt badkar. Sektionerna och hålla kapacitet badrums brickor varierar kraftigt, så du bör ha i åtanke exakt vad du behöver för att lagra i den du väljer. Medan silverfärgade metallbricka stilar passar de flesta badrum, träbrickor lägga till en varmare, spa-liknande utseende.

När du väljer en träbricka för ditt badkar, anser teak. Teak håller sig väl till vatten och är en stark, tålig trä. Om du väljer en teak badkar bricka i ett tråg form med lameller i botten, kan överflödigt vatten rinna ut lätt och du bör ha tillräckligt utrymme för att lagra tvätt leveranser. Om du gillar att läsa i badkaret dock att en grundare bricka med en monter i mitten stötta en bok eller tidskrift är ett bättre val.

Badkar brickor utformade för att hålla läsmaterial finns även i silverfärgad tråd. Om du väljer en av dessa med en löstagbar bok eller tidskrift stativ, kan du ha maximal flexibilitet genom att använda badkaret facket med eller utan denna funktion. Tänk facken runt bokhållaren dock. Till exempel, om den plats du vill ställa ner en våt disktrasa är för nära den, kan du förstöra boken. Om du använder en rakhyvel i badkaret, se till att facket har en plats att hålla det för att hindra den från att falla i vattnet och presentera en säkerhetsrisk som kan orsaka ett snitt på benet.

Om du behöver minimal förvaring och vill ha en strömlinjeformad design av låda, en silverfärgad metall pjäs med två breda nät och två indragna, scoop-liknande områden kan vara ett bra val. Dessa typer av badkar facket är minst stor nog att rymma en tvättlapp, tvål och kanske en eller två mindre föremål. Om ditt badkar har en dusch också, ska facket du väljer att vara lätt att glida till slutet av badkaret så att stå i duschen huvudet är möjlig.

En bredare fack gör att du kan lägga en tidning nere i centrum och ger dig mer utrymme för skönhetsprodukter. Några tjusiga badkar bricka design har ett utrymme speciellt utformad för att hålla ett ljus. Se till att alla fack i facket är inte så djupt att de kommer att känna sig obekväma på benen medan du tar ett bad.

  • Det rekommenderas att badkar brickor kan flyttas för tillträde till en dusch.