Vad är en privat gym?

February 4

En privat gym är alla fitnessanläggning som har begränsat medlemskap eller tillträde. De flesta privata gym antingen kräva en medlemsavgift eller någon annan examen om medlemskap, och allmänheten är inte tillåtet att använda anläggningen. Sådana gym har mycket av samma utrustning som alla andra gym eller gym, men den privata gym kan begränsa antalet användare, vilket innebär mindre väntetid och mindre risk för skador på utrustningen. Mer exklusiva privata gym kan vara inbjudan enbart anläggningar, vilket innebär en inte kan använda anläggningen utan att inbjuden av gymmet själv eller av en annan medlem i gymmet.

Privata gym tenderar att vara dyrare än offentliga gym, men de är också mycket mer avskildhet och en på en uppmärksamhet. Personliga tränare är ofta på plats för att hjälpa till gym användarna förbättra sin träning eller delta i klasser. Utrustningen i anläggningen hålls i utmärkt skick, dels för att avgifter i samband med medlemskapet låta gymmet för att underhålla eller byta utrustning, men också eftersom färre användare kommer sannolikt att använda utrustningen, vilket innebär slitage kommer att vara begränsade.

De avgifter i samband med en privat gym inkluderar vanligtvis en månatlig medlemsavgift samt en engångsstartavgift. Vissa privata gym erbjuder rabatter eller undantag på invigningsavgifter, men de flesta privata gym medlemmar kommer att få betala någon form av startavgift som kommer att gå mot underhåll och allmänt underhåll av gymmet, samt mot lönerna för de olika anställda i gym. Dyrare gym får erbjuda bekvämligheter som inte är närvarande vid offentliga gym, såsom privata omklädningsrum, privat dusch, gratis massage, reserverade parkeringsplatser, reserverade skåp, tilldelade personliga tränare, och så vidare.

Personliga tränare kan också öppna sina egna träningscenter som är små, personliga utrymmen avsedda att användas av endast en eller två personer åt gången. Sådana sessioner brukar fokusera på individen, och tränare kommer att utforma en plan specifikt för den användaren. Tanken bakom sådana privata gym är att ge en på en coaching utan distraktioner av en offentlig gym. Dessa sessioner kan också hållas i gym eller fitnesscenter, men tanken på en-mot-en utbildning måste förbli intakt även i ett offentligt rum. Det mest privata gym, naturligtvis, är hemma gym, och några gated communities har även privata faciliteter speciellt för invånarna i samhället.

  • Privata gym begränsa åtkomsten till endast medlemmar.
  • Kunder privata gym har ofta en tilldelad personlig tränare.
  • Vissa privata gym erbjuder privata duschar och gratis massage till medlemmarna.