Söka artiklar av Pallet att sälja på eBay

March 15

Om du letar efter stora mängder varor som du kan köpa billigt och sälja på eBay för en vinst, här är en hemlighet som du bör veta om. Vissa leverantörer ta risken och köp bärgades varor av lastbil. De bryter sedan upp varje lastbil och sälja varor till dig en pall i taget. Du kommer förmodligen hitta några lokala likvidatorer som erbjuder denna tjänst, eller så kan du gå online för att hitta en. Här är där skon klämmer: att hitta rätt person att köpa från.

Som i alla affärer, hittar du både bra-kille likvidatorer och bad-guy likvidatorer. Som ni vet är världen full av e-post scammers och multilevel marknadsförare som är i verksamhet för att ta dina pengar. Ingen försöker sälja varor kan möjligen garantera att du kommer att tjäna pengar, så se upp för likvidatorer som erbjuder denna typ av löfte. Försiktigt forskning vem du väljer att köpa från. Använd en sökmotor på Internet och söka efter orden bärgning, likvidation, och pall merchandise.

Vissa likvidations säljare säljer sina varor i samma skick som det fartyg i deras läge, så vad du får är en crapshoot. Du kan förlora pengar på vissa objekt samtidigt tillbaka dina pengar på andra. Andra säljare som tar ut lite mer kommer att ta bort mindre önskvärda varor från pallarna. Vissa kan även göra upp deluxe pallar med bättre kvalitet varor. Dessa laster kosta mer, men om de är fyllda med den typ av varor som du är intresserad av att sälja, kommer du förmodligen skriva bättre beskrivningar och därefter göra ett bättre jobb att sälja dem.

Att få en pall med varor levereras till dig kan kosta en bunt, så att hitta en källa för ditt likvidation varor som är nära ditt bas för verksamheten är en bra idé.

När du hittar en källa som du vill köpa varor från pallen, kolla in ett par saker innan spendera dina surt förvärvade pengar:

 • Innebär detta säljaren säljer mestadels till lopp marknadsförare (du kanske inte vill den typen av varor eftersom du letar efter kvalitet till ett lågt pris) eller likvidationsklausul butiker (mer handelsinriktad)?
 • Fick du ett svar inom 24 timmar efter att ringa eller skicka e-post?
 • Finns det någon som du pratar med verkar bry sig om vad du vill sälja?
 • Är de tillgängliga partier inom din budget?
 • Är partierna generellt eller har de sorterats att endast den typ av varor som du vill sälja?
 • Hur länge har det här likvidator varit i branschen och var kommer dess varor ifrån?
 • Har källan garantera att du kommer att tjäna pengar eller stat som du kan tjäna pengar genom att köpa rätt varor?

  Ingen kan garantera att du kommer att tjäna pengar.
 • Har leverantören erbjudande på sin webbplats referenser som du kan kontakta för att få reda på lite användbar information om denna säljarens artiklar och andelen osäljbara varor i en låda eller pall?
 • Är svårt att sälja inblandad? Eller är det en fråga-of-fact deal?

Innan du får bländad av en låg, lågt pris på en enorm massa och klicka på Köp det nu-knappen, kontrollera fraktkostnaden. Många så kallade grossisterna kommer att lura dig in med vrakpriser, bara att debitera dig tre gånger den normala fraktkostnader. Gör din hemläxa innan du köper!