Hur kan jag förbättra hastighet, Agility och snabbhet?

June 8

Ett sätt att bli en bättre atlet är att förbättra din hastighet, smidighet och snabbhet. Du kan göra det genom att lägga till vissa övningar och övningar för att din träning. Köra 50- eller 100-yard (46- eller 91-meter) streck, hoppa rep, och yoga finns flera sätt du kan förbättra din hastighet, smidighet och snabbhet.

Sprint mellan två koner för att förbättra din hastighet, smidighet och snabbhet. Börja litet och ställa konerna 10 yards (9 meter) från varandra. Dash från en kon till nästa, tid på dig själv. Kör tillbaka till den första konen och sprint igen. Fortsätt tills du inte kan gå vidare. Som din hastighet förbättras, ställa konerna längre ifrån varandra, först till 20 meter (18 meter), därefter 50 meter (46 meter). Du kan också variera hur du sprinten. Till exempel, om du spelar amerikansk fotboll, prova förivrar bakåt som om du försöker fånga en boll kastas mot dig.

Ett annat sätt att förbättra snabbhet, smidighet och snabbhet är att arbeta med en partner. Har partnern leda dig som du både körning. Partnern bestämmer takten i körningen och bör variera sin hastighet mellan tävlar och jogging. Det är upp till dig att hänga med. Efter en ledare kommer att förbättra din reaktionstid, vilket gör att du en starkare och snabbare idrottsman.

När du är vig, kan du ändra position och undvika hinder snabbt. Ett sätt att förbättra din smidighet är att köra igenom en hinderbana. Ställ upp flera koner i ett sicksackmönster och tid dig själv som du kör igenom dem. Du kan också ställa konerna i en rak linje och slalom genom dem. Om du spelar basket, försök dribbla bollen runt konerna. Dribbla bollen med fötterna runt konerna om du spelar fotboll.

Bra balans är nyckeln till snabbhet, smidighet och snabbhet. Du kan inte vara snabb om du inte kan hålla sig upprätt. Förbättra din balans genom yoga minst en timme i veckan. Flera poser är särskilt utformade för att förbättra balansen, såsom örnen pose. Stå på ett ben och linda det andra benet över knät och runt vaden. Spinn armarna ihop och håll dem framför bröstet. Håll posen i 10 sekunder och sedan byta sida.

Prova en planka pose för att förbättra balansen i dina armar. Ligg på höger sida, hålla dina axlar och höfter linje. Tryck upp med din högra arm så att din kropp är i 45 graders vinkel med marken. Håll i 10 sekunder och sedan byta sida.

  • Förivrar är en vanlig del av konditioneringsborrar.
  • Hoppa rep kan hjälpa idrottare att utveckla sin uthållighet och hand-öga-koordination.
  • Sprint kan förbättra hastigheten och smidighet, som är kritisk för en mängd olika sporter.
  • Förivrar framåt och bakåt kan hjälpa till att förbättra en fotbollsspelare hastighet, smidighet och snabbhet.
  • Snabbhet och smidighet övningar för att hjälpa fotbollsspelare prestera bättre i ett spel inställning.
  • Löpare får använda athletic klockor för att övervaka deras hastighet, avstånd, och hjärtfrekvens.