Hur man använder försäkringsskydd Du har redan

July 30

Du kan göra dina försäkringar verkligen fungerar för dig genom att utnyttja försäkringsskyddet denna politik erbjuder att du kanske inte ens vet om - och, i processen, undvika att betala för onödiga täckning.

  • Trailers: Om du äger en dyr husvagnen, kan du försäkra den bästa och ekonomiskt mest genom att lägga trailern till din bilförsäkring.

    Eftersom bilförsäkring täcker endast trailern, lägga Särskilda faror innehållet täckningen till din husägare politik för att få bättre täckning för de tillhörigheter i din trailer i händelse av skador från en kollision eller välta.
  • Instrument hyror: Föräldrar hyra vanligt instrument istället för att köpa dem, särskilt för barnets första instrumentet. Den uthyrningsfirman kräver att du försäkra hyran. Du kan försäkra att hyras gitarren under din husägare politik för $ 4 till $ 8 per år (i motsats till uthyrningsfirman försäkring, som kan köra nästan 100 kr per år).

    Var noga med att inkludera uthyrningsfirman som Förlust Betalningsmottagare på schemat så att dess intressen är korrekt täckta.
  • Värdesaker: Om du har någon form av egendom som är ganska värdefulla och kunde vara stulen, till exempel smycken eller fina målningar, installera en central inbrotts och-brandlarm. Installationskostnader är ofta $ 200 eller mindre. Den månatliga kostnaden för att övervaka larmet är ca $ 20. Du minskar risken att förlora en oersättlig skatt, och du får 10 till 20 procent av din husägare priser.