Vad är en Mosquito Hat?

June 6

Bites av myggor och andra flygande insekter har alltid varit ett irritationsmoment - och en allvarlig hälsorisk. Miljontals människor har drabbats av mygg orsakade malaria, och de senaste utbrotten av West Nile-virus har också tillskrivits myggbett. Genom åren har människor sökt befrielse från den livliga och bitande olägenheter, och en av de mest praktiska lösningar för att hålla bitande buggar bort är genom att bära en mygga hatt.

Mosquito hattar brätten hattar som har en längd av finmaskigt myggnät sys runt fälgen som sjunker ner till kragen området. När du sätter hatten på, du cinch på nettning genom en dragsko, hålla skadedjur från att bita dig i ansiktet, öron och hals. Denna hatt med dess bifogade slöja skyddar jägare, vandrare, fiskare, båtfolk och campare i även de mest angripna omgivningen. Tillägget av en kvalitet insektsmedel under nettning lovar en felfri upplevelse och samtidigt njuta av naturen.

Mosquito hattar kommer i flera olika stilar: brätten, bolllock, och hjälm. Finns i både herr- och damstorlekar, de finns även i ett fåtal färgval, främst khaki, grönt och kamouflage. De flesta mygga hattar är kompakta tillbehör; de antingen vika in sig i en ficka på hatten s brädden, eller de kollapsar för att passa in i deras egen praktisk bärpåse. Majoriteten av mygga hattar är konstruerade av nylontyg för sina lätta och väderbeständiga egenskaper - och för att möjliggöra enkel packning.

Dessa nyttiga hattar säljs vanligtvis genom camping och fiske outfitters eller av sportväxelföretag. Mosquito hattar varierar i pris från bara några dollar till de bästa-of-the-line-versioner som kan sälja för så mycket som $ 100. Förutom att skydda mot myggor, dessa hattar hjälpa även skydda mot andra typer av flygande skadedjur såsom svarta flugor, no-see-ums, knott och knott. Om du är en utomhus entusiasten, kan bära en mygga hatt med dig vara en vettig lösning på ett gammalt problem.

  • Myggbett kan leda till infektion av West Nile-encefalit, Western equine encephalitis, Mellanöstern equine encephalitis, St. Louis encefalit, La Crosse encefalit och japansk encefalit.
  • Mosquito hattar kan användas i situationer där insektsmedel spray är inte lämpligt.