Vad är Lucite bildskärmar?

May 28

Lucite displayer är produkter gjorda av en slags syntetiskt glas, och är vanliga i många hem och kommersiella byggnader. Lucite är en slags härdat akrylharts; namnet Lucite är ett varumärke för Lucite International, Inc. Det är generiskt känt som polymetylmetakrylat (PMMA). Forskarna fortsätter att komma med lösningar för att använda dessa syntet att ersätta traditionell silikatglas, där glas kan utgöra vissa risker eller problem i samband med dess användning. En av dessa är i kommersiella eller hushållsvisningsobjekt, till exempel står, tydliga behållare samt troféer och andra dekorativa föremål.

Många tillverkare använder Lucite som material för hållbara skärmar av alla former och storlekar. Branschfolk kan peka ut delar av detta material som visar hur väl Lucite displayer hålla upp med tiden. I allmänhet kommer dessa skärmar inte att blekna eller missfärgas med åldern. De kan stå upp till höga temperaturer också.

En annan fördel med Lucite skärmar är att dessa strukturer inte är benägen för sprickbildning eller andra liknande typer av skador. Repor kan repareras av proffs, och i allmänhet, dessa poster är extremt hållbara. Tunnare Lucite skärmar kanske inte riktigt lika hållbart eller stå upp för påtryckningar samt mer fasta ämnen.

Enligt experter är Lucite helt inert i sin fasta form. Detta är en del av det som ger dessa skärmar; deras förmåga att motstå vittring över tiden. Även om materialet inte kan vara lämplig för vissa användningsområden, som microwavable skålar, Lucite displayer är användbara i många hem.

Lucite skärmar kan vara användbara som smycken hållare, hårdvara lådor, tackla lådor eller andra behållare för små bitar. De kan vara bra behållare hemmakontor eller lagringsresurser. Dessa robusta poster kan också vara praktiskt i ett badrum, och används ofta för att hålla kosmetiska eller hygieniska produkter.

Större skärmar av Lucite kan vara användbar i ett kök för att hålla föda eller redskap. Andra skärmar gjorda av detta material kan göras stående plagg rack eller andra innehavare för kläder eller tillbehör. Andra användningsområden för dessa större mönster inkluderar ytterligare användningsområden för ett garage eller förvaringsutrymme, för olika typer av hårdvara som färgburkar och färgtillbehör.

Lucite displayer kan hittas i nästan alla rum i ett hus. Det är sant att det ett antal liknande produkter tillverkade av andra material konkurrera med Lucite. Ändå visar gjorda av PMMA är fortfarande en frekvent del av en mycket varierad katalog av visningsobjekt.

  • Lucite displayer används ofta för att visa troféer eller dekorationsföremål.