Vilka är de Army gröna baskrarna?

July 2

Armé gröna baskrarna är också känd som Army Special Forces i USA. Deras uppdrag är i allmänhet ganska komplex. De får särskild utbildning för strid tillsammans med diplomati och spionage. Army Special Forces ibland utplacerade på mycket hemliga uppdrag att allmänheten aldrig gjort medvetna om, och i många fall har dessa uppdrag inte har några stridselement alls. Armé gröna baskrarna grundades år 1953 som en ersättning för Office of Special Services (OSS) från andra världskriget.

Övergripande krav för att komma in Army Special Forces har varierat under åren, men de är i allmänhet ganska brant och inkludera flera år av framstående tjänst. De flesta soldater som går armén gröna baskrarna har en högskoleutbildning tillsammans med extrem fysisk kondition. Själva utbildningen anses mycket ansträngande, och många människor som söker Special Forces plikt inte göra snittet.

Generellt sett är de gröna baskrarna fungerar i sfären av okonventionell krigföring. De används för knappnåls verksamheter som inte skulle fungera med ett stort antal soldater. Deras utbildning är mycket varierande eftersom de kan bli ombedd att utföra många olika arbetsuppgifter på ett givet uppdrag. Inom ett team av armén gröna baskrarna, kommer varje person har en specialitet, men de kan också fylla i för varandra om det behövs.

På fältet har armén gröna baskrarna använts i många olika kapaciteter. I vissa fall har de väldigt lite tillsyn och är skyldiga att agera självständigt. Ibland deras jobb är mer som en uppgift för en spion än en soldat, och i många fall, de verkar ur enhetliga som infiltratörer bakom fiendens linjer.

Army gröna baskrarna krävs ofta att slå fientliga agenter på att orsaken till USA. De kommer in i en fientlig land och hitta grupper som vill stå emot den lokala ledarskapet. När en motståndsrörelse ligger, de hjälper arm och träna dem att bli gerillakämpar. Det här jobbet är det viktigt för gröna basker som ska utbildas i språk, och de behöver också kunskap om diplomati och kulturella skillnader.

Ett annat vanligt uppdrag för armén gröna baskrarna är insamling av intelligens. En gång bakom fiendens linjer, kan Green Beret soldater hjälpa till att identifiera mål för knappnåls militära angrepp och identifiera hemliga fiendens platser. I vissa fall kan de sändas i veckor innan lanseringen av en offensiv för att i hemlighet observera fiendens mål eller inrätta fyrar för luftstrejker.

  • Gröna baskrar får spionage träning.
  • Generellt sett är de gröna baskrarna fungerar i sfären av okonventionell krigföring.
  • Den gröna baskrarna arbetet med informationsoperationer, som sträcker sig från spaning till desinformationskampanjer, och de deltar i psykologiska operationer och bekämpning av terrorism.