Hur kan jag göra en Mud Room Mer användbart?

May 16

Mud rum är inomhus områden nära hemmet entréer som ofta presenterar en del av golv samt en kappa garderob. De är uppkallade efter de leriga stövlar och andra föremål som kan lämnas i rummet för att inte smutsa ner resten av huset. Oavsett om din lera rum ligger nära din huvudentrén eller en sida en, det finns många sätt du kan göra det mer användbart. Ta en ordentlig titt på det område som du anser vilka objekt ditt hushåll behöver ta utanför på väg ut genom dörren samt vad kläder ska förvaras i lera rum.

Gummimattor kan användas för att lagra leriga skodon. Om stövlar brukar vara mucky eller lämna vatten på ditt golv, återvinning av plast skålen kokkärl eller andra behållare för skor lagring i ditt lera rum kan vara en bra idé. Hellre än att placera våta regnrockar och jackor i en sluten garderob, låt dem torka och luft ut genom väggen utrymme i rummet för att installera krokar. Krokar är också bra för barns skol ryggsäckar. Det tar bara en liten mängd väggutrymme i lera rum för att lägga till ett memo styrelse att hålla påminnelser som kan ses som människor in och ut ur hemmet.

Om utrymmet tillåter, kan en bänk med ett lock som väcker för att avslöja en förvaringsbox verkligen göra en lera rum användbart. Sitsen kan användas för att sätta på eller ta av stövlar och skor, medan lagerområdet inuti är perfekt för små lådor av vantar, halsdukar, hattar och otid skor eller ens sportutrustning. Även den minsta möjliga hylla läggs till lera rum ger en bra plats för biblioteks eller skolböcker eller arbetsprojekt. Toppen av en liten hyllor stycke eller bord kan har en korg eller skål för att hålla små föremål som nycklar och parkerings förändring.

För att göra en lera rum päls garderob mer användbart, överväga att lägga ett lagringssystem med hyllor eller skohyllor. Vissa människor tycker om att installera closet lagringssystem med dubbla hängda barer att hålla barnens rockar nära botten och vuxen ytterkläder på toppen. Barn- och vuxen skohyllor kan också läggas till. Om en fristående päls träd eller väggmonterade krokar används i lera rum, kan garderoben utrustas med hyllor eller lådor för att hålla en hel familj samling av sportutrustning.

För mer rustika lera rum, såsom de nära en strand eller i bergen, kan det inte vara en sluten garderob. En stängd dörr trä garderob med hyllor och hängande utrymme inuti kunde göra en rustik lera rum mer användbar. Dessutom skulle en öppen typ av muromgärdade garderoben användas för att stapla ved prydligt.

  • Ved kan lagras i en lera rum.
  • Bänkar, hyllor och böcker gör lera rum mer användbar.
  • En klädhängare kan vara med i en lera rum att lagra rockar och ytterkläder.