Vilka är de bästa tipsen för Hot Tub Avfallshantering?

October 29

När en badtunna är inte längre ville, det finns ett par olika sätt att bli av med det. En begagnad badtunna som är i gott skick kan säljas till någon annan. En som inte fungerar bra kan avlägsnas genom heta proffs badkar avfallshantering. Dessa företag vanligtvis antingen öva hot återvinning tub eller åter tillverka badkaret i en ny enhet. Det sista alternativet är hem hot omhändertagande tub, som vanligtvis kräver tid, verktyg, och förmågan att ta de delarna till en papperskorg deponin.

Den enklaste metoden för hot omhändertagande tub är en som kräver andra människor att dra bort det. Sälja en använd spa kan uppnå detta, så länge som köparen har en metod för att transportera den till sin plats. En badtunna som kan passa in på baksidan av en vanlig pickup kommer fortfarande att vara tung och kan kräva flera personer för att lyfta. Större spa kräva allmänt flak lastbilar och särskild utrustning för att hjälpa till att flytta dem. Om ägaren inte har möjlighet att flytta ett spa, hitta en köpare som kan transportera det kanske inte vara lätt.

Ett annat enkelt alternativ är att ha proffs hot avyttrings tub komma och dra bort enheten. Ta bort en badtunna är mycket lättare för dessa arbetstagare, eftersom de i allmänhet har utrustning för att transportera den i ett stycke. Den typiska kostnaden för spa omhändertagande börjar på ca $ 150 $ (USD), och oftast går upp beroende på storleken på badkaret och hur svårt det är att ta bort. Eftersom kostnaden för att flytta en sådan punkt är mindre om jobbet är lättare, bör husägare se till att det finns en tydlig väg från spa till borttagnings "fordon.

Tömning av badkar och haka av den från vatten- och nätaggregat bör göras innan spa flyttföretag anländer. Om en kran måste användas för att ta bort det, som i över ett staket, är kostnaden för att hyra denna utrustning brukar läggas till bolagets grundavgift. Denna extra kostnad kan undvikas genom att tillfälligt ta bort tillräckligt av staketet för att tillåta badtunnan att passera. Dessutom bör ägarna ta bort alla möjliga faror, som snö eller is, som kan vara i borttagnings "väg, för att undvika eventuella problem.

Den billigaste alternativet är hem hot omhändertagande tub. Detta kräver oftast verktyg, som en tigersåg och sticksåg, eftersom badkaret måste skäras i små bitar. Handskar och skyddsglasögon samt erfarenhet av att använda sågarna, är nödvändiga för säkerheten. Innan du börjar denna process, måste badkaret vara helt bortkopplad från vatten, el, och gasledningar, samt dränerad och torkas.

Det är också viktigt att läsa badtunna manualen innan en gör-det-själv-jobb, för att förstå var några speciella ledningar eller gasledningar finns inom spa. Dessa måste tas bort så att endast delar kvar är den yttre ramen, eller kjol och spa sängen. Detta säkerställer oftast att det inte finns någon chans att skära genom trådar som fortfarande håller en elektrisk laddning, vilket kan vara farligt. Badtunnan kan sedan skäras i bitar små nog att passa in i en container eller annan behållare för papperskorgen förfogande.

  • Den enklaste metoden för hot omhändertagande tub är en som kräver andra människor att dra bort det.