Vad är Kraft Pärlor?

November 1

Kraft pärlor är en typ av armband som består av släta, runda pärlor, vanligtvis alla av en färg, men blandade pärla armband finns också. Ström pärla armband är gjorda av ädelstenar som väljs för vad som tros vara deras specifika healing, eller på annat sätt välgörande egenskaper. Pärlorna är oftast gjorda av halvädelstenar och armbanden är vanligtvis ganska billigt.

Kraft pärlor ofta uppträdda på en elastisk sträng som kan sträckas över handen, vilket gör dem lätta att passa de flesta människor med bara en storlek. Även om vissa dyrare kraft pärla armband har spännen, är det ganska ovanligt. Det är populärt att bära travar av kraft pärlor på handleden, var och en i en annan färg. Ibland kraft pärla armband ses med träpärlor också, och dessa kan vara ännu billigare.

Konceptet bakom makten pärla armband är att det anses av vissa som ädelstenar avger olika energivibrationer beroende på deras typer, och dessa energier är i stånd att dra välgörande energi i ens liv. Enkelt uttryckt, dessa armband är utformade för att främja välbefinnande, bara genom att halka dem på handleden. De typer av energier kraft pärlorna är tänkta att locka varierar kraftigt, men normalt ingår positiva idéer som kärlek, harmoni, glädje, skydd, healing, lugn, styrka, framgång och välstånd, bland annat. Man tror att begreppet makt pärlor utvecklats från användningen av radband och ädelstenar för helande genom historien och i olika religioner.

Några av de mest populära typer av makt pärla armband inkluderar ametist, för helande och intelligens; kvarts, för styrka; smokey quartz, för självkänsla; rosenkvarts, för kärlek och relationer; tiger öga, för mod; grön katt öga, för lycka; jade, för framgång; pärlemor, för rikedom; och även karneol, för PMS, bara för att nämna några. Det finns många olika färger och typer av ädelstenar som erbjuder liknande förmåner, så är det ofta möjligt att leta efter en lämplig färg tillsammans med en vald förment fördel. De kan också köpas på nätet, var för sig eller i bulk för dem som vill göra sina egna armband.

Kraft pärlor är mångsidiga bitar av smycken som kan bäras med praktiskt taget alla outfit eller andra typer av smycken, såsom armband, ringar eller halsband. De gör stora, genomtänkta gåvor för andra människor också, som kan ha nytta av de trodde positiva energier kraft pärla armband. Eftersom de är så billigt, är det möjligt att ha en stor samling av makt pärla armband för alla tillfällen.

  • Rose kvarts har använts för att skapa kraft pärla armband.
  • Ametist används ofta för att läka och intelligens.