Installera en trygg i ditt hem

October 1

Om du har några värdesaker som du vill ska förvaras säkert, eller har några vapen som du inte vill om runt, eller kanske något viktigt pappersarbete du vill säkrad, då du verkligen bör överväga att installera en säker i ditt hem. Saken är den att många kassaskåp, särskilt de större modellerna och de som är avsedda att döljas, kräver normalt lite arbete att göra dem livskraftiga. Här är några ganska enkla instruktioner som du kan använda för att se till att du installerar en säker i ditt hem på rätt sätt.

  1. Vilken modell har du? Det första steget i att installera en säker i ditt hem är att besluta om vilken modell du kommer att använda. Det finns en hel del olika modeller, som alla passar olika behov, så se till att du gör dina läxor innan bara plocka en stickprovsvis.
  2. Välj rätt plats. När du har valt den säkra på att du kommer ha installerat i ditt hem, måste du räkna ut var det kommer att gå. Ta en noggrann titt runt hemmet, och besluta om den bästa möjliga platsen. Med tanke på att de flesta stående kassaskåp är något tungt du kommer att vilja välja en plats som är så strukturellt ljud som möjligt. En bra plats för maj typer av stående kassaskåp är, tro det eller ej, i hörnet av ett rum.
  3. Förbered rummet. Före leverans av säkra, förbereda rummet för det arbete som du kommer att göra. Det skulle vara en bra idé att ta bort eventuella stora, eller möjligen ömtåliga, objekt som är i rummet. På så sätt kommer du att kunna flytta säkert runt utan att skada något, och även har lättare att arbeta runt säkert.
  4. Om det behövs, förbereda platsen. Dubbelkolla område som du tänker använda för din säker, och se till att den är strukturellt sund nog att hålla ofta enorma tyngd som kommer med en full säker. Det kan vara nödvändigt att stärka den plats innan du installerar den säkra sig. Ett vanligt exempel på detta är att fastställa några plywood 1/4 tum till 1/2 tum tjock plywood, och fäst den i golvet. Du kan täcka denna ytterligare trä med antingen samma eller liknande typ av golv som är i resten av rummet för att hjälpa den att smälta in lite mer.
  5. Flytta försiktigt säkert. Använda rätt verktyg, flytta den säkra noga hela hemmet och in i rummet som du vill ha det lagrat i. Om det behövs, har flera personer hjälpa dig att flytta säkert, och även använda rätt verktyg för jobbet. Några exempel på de verktyg som du kommer att vilja använda är saker som en dolly, eller till och med drivna verktyg som du enkelt kan styra runt. Ofta när säkert levereras det kommer också släppas i rätt rum av folket levererar den.
  6. Säkert och städa upp. När du har den säkert i rätt läge, kan du börja säkra den till plattformen du gjort tidigare. Ofta stående kassaskåp har platser på fötterna där man kan passera bultar igenom. Använd dessa öppning så och betryggande (med hjälp av rätt verktyg och bultar för att göra det) till golvet. När du har säkert säkrat, kan du börja städa upp på rummet och ta tillbaka allt som brukade vara i rummet

Nu när du känner till grunderna för att installera en stående trygg i ditt hem, kan du börja arbeta med projektet. Om du funderar på att ha en mer "säkrade" version som en som är dold i väggen eller golvet, då du kommer att behöva göra lite mer arbete för att få jobbet utfört. I själva verket, beroende på var du vill att säkert att installeras, kanske du vill överväga att anlita en entreprenör för att göra jobbet åt dig.