Vad är en Cleansing Condi?

August 20

Rengöring balsam är en hårvårdsprodukt som ofta används som en två-i-ett produkt, vilket innebär att den kan användas som en behandling efter ett schampo. I andra fall är en renande balsam används tillsammans med ett schampo för att bidra till att minska en uppbyggnad av produkten i håret och skölja rent från håret utan att lämna några rester. Vissa fuktgivande balsam lämna en viss mängd uppmjukande medel i håret för att hålla den smidig och hanterbar. Rengöring balsam lämnar väldigt lite uppmjukande i håret, särskilt i jämförelse med mjukgörande balsam.

Schampo-balsam är en produkt som är mycket lik, om inte nästan identiska i sin formulering, till rensning balsam. Dessa två produkter används ofta av människor som reser och vill skära ned på antalet toalettartiklar som de måste ta med sig. Dessutom är det vanligt att hotell att erbjuda rensning balsam eller konditione schampo som sin kompletterande hårvård produkt. Som sådan, kan hotell skära ned på kostnaderna för de toalettartiklar som de levererar till sina gäster.

Människor med fint hår samt personer med lockigt hår gynnas ofta av rengöring balsam. Fint hår kan lätt bli nedtyngd av oljor som förekommer naturligt i hårbotten samt oljor och uppbyggd från hårvårdsprodukter. Detta kan få håret att se livlöst och även smutsig. Lockigt hår kan också bli stripigt om den är alltför nedtyngd med produkt uppbyggd. Som sådan, kan personer med båda dessa typer av hår nytta av rensning balsam.

För personer som använder många hårvårdsprodukter dagligen eller använder en stor mängd hårvårdsprodukter dagligen, kan rensning balsam hjälpa till att ta bort alla av produkten samtidigt närande håret och hålla det friska. För vissa frisyrer, måste en stor del av gel, mousse, hårspray och andra produkter användas. För att hålla håret friskt, måste dessa produkter noggrant tvättas ur håret på en regelbunden basis. Rengöring balsam kan göra exakt det här jobbet.

Rengöring balsam är inte lika vanligt som schampo eller vanlig balsam. Det kan hittas i vissa apotek och i online hårvårdsbutiker. Det finns en mängd olika företag som säljer produkten och pris punkter sträcker sig från $ 4 USD (US Dollar) till nästan $ 30 USD.

  • En flaska rensning balsam.
  • Rensningen balsam används efter ett schampo behandling för att minska uppbyggnad av stylingprodukter i håret.
  • Människor som har tjockt eller lockigt hår bör välja rensning balsam som inte innehåller sulfiter.