Twitter Marketing Strategies

April 30

Twitter och Internet har förändrat hur du kan rikta dina kunder. De har gjort marknadsföring enklare och billigare. E-postkonton och sociala nätverk som Facebook är fria att använda. Kostnaden för att utveckla (och köra) en webbplats har minskat dramatiskt. Och tack vare Internet, som utför forskning, skapa ditt meddelande och distribuera det har blivit billigare än någonsin tidigare.

Här är vad nya skolan marknadsföring ser ut:

 1. Rikta dina kunder.

  Vem bryr sig om vad din ideala kund är? Du behöver inte riktas mot människor gillar dem eftersom du kan rikta dem direkt. Du kan göra en sökning genom att använda Twitterment och närheten tweets.

  Twitter Marketing Strategies

  Så länge du tweet om relevant innehåll som dessa människor bryr sig om, du har en mycket god chans att de kommer att följa dig tillbaka.

 2. Skapa en marknadsföringskampanj som innebär en webbplats och en blogg, och skapa en Facebook och / eller MySpace-sida.

  Bjud in personer att ansluta sig till dessa grupper.
 3. Skriv vanlig blogg innehåll och använda Twitter för att skicka meddelanden, låta dina anhängare vet att du har ett nytt inlägg på din blogg.

  Twitter Marketing Strategies

  Du kan förkorta en riktigt lång webbadress i en tweet. Du kan även spåra de förkortade webbadresser, vilket innebär att du faktiskt kan mäta deras effektivitet.

  Eftersom du har riktat dina kunder, en av de många marmorsamlande fans som följer dig kan retweet ditt budskap till sina 2.000 anhängare (varav många också råkar vara samlare marmor). Några av dem kan retweet det till sina efterföljare och så vidare. Om tillräckligt många människor är intresserade av vad du har att säga om kulor, med bara några musklick kan ditt inlägg potentiellt läsas av tusentals och åter tusentals människor.

  Twitter Marketing Strategies

 4. Mät dina resultat.

  Om du inte spårar och analyserar trafiken på din webbplats, bör du. Du kan göra det med hjälp av en plattform som Google Analytics, som låter dig titta på massor av information om webbplatsens besökare.

Du kan förbättra avkastningen på din investering i några av dessa områden när du använder sociala medier som en del av din marknadsföring verktygslåda:

 • Hitta din exakta kund, inte en approximation eller ideal av en.
 • Nå dina kunder precis där de är, i stället för reklam på platser som du hoppas de ska vara.
 • Skicka ditt meddelande till personer som bryr sig om din produkt (er), i stället för att slösa bläck och pengar på människor som inte gör det.
 • Skapa frekvent, även dagligen, innehåll och få den till kunder på alla timmar på dygnet, inte en gång i månaden eller endast vid speltid.
 • Spendera inte tusentals dollar i tryck och sända reklam. Spendera en liten summa till inga pengar på elektronisk marknadsföring.
 • Uppmuntra retweets. Denna förbättring är enorm: Kunderna kan enkelt dela ditt budskap i sina cirklar av inflytande, och deras krets av inflytande kan köpa din produkt eller tjänst.

Om något är annorlunda om marknadsföring i dag, det är inte de verktyg och det är inte tekniken, och mediet är inte budskapet - förmågan att dela har gett konsumenterna en ny röst. Det har gett konsumenterna makt att tala om erfarenheter och dela dem med tusentals och åter tusentals människor. Och du kan göra ditt företag en framgång genom att dela dina berättelser, idéer, tankar och framgångar med kunder och konsumenter som använder Twitter för kommunikation.