Vilka är de bästa tips för att få Overseas barnomsorg jobb?

October 7

Ett sätt att se världen är att arbeta som barnflicka utomlands. Arbetsgivar familjer ger vanligtvis fri kost och logi samt betala barnomsorg leverantör lite fickpengar. Familjer och byråer är vanligtvis flitig i att kontrollera bakgrunden och referenser för blivande barnomsorgsarbetare. Sökande bör trivas med barn, vara HLR certifierad och har oklanderlig referenser. Många utländska jobb barnomsorg annonseras, men de sökande bör vara selektiv i vilka som de accepterar.

Lära så mycket som möjligt om den blivande familjens kultur, språk och mat kan sätta en sökande före andra. Att veta sådana saker kommer att hjälpa sätta anställa familjen till mods under intervjun. Det låter också föräldrarna känner sina barn kommer att ses av någon som brydde sig tillräckligt för att studera deras kultur. Vid ansökan om flera olika utländska jobb barnomsorg, lärande minst ett par saker om varje familjs kultur kan vara till hjälp.

Medan många internationella organ barnomsorg kräver anställda att ta kurser i främmande språk, sökande som kommer till byrån redan sett minst en ytterligare språk gå normalt framåt snabbare. Den sökande bör bli flytande i språket som talas i det önskade sysselsättningslandet. Till exempel, om en sökande önskar att arbeta i Paris, bör han eller hon studerar franska.

Undertecknande på med en internationell barnflicka tjänst skyddar den sökande från problempositioner. Agenturer brukar sätta klientfamiljer genom en granskning blir att se till att de har den finansiella förmågan att ge service. Vissa organ kontrollerar också familjens bakgrund för att vara säker på att det inte finns några fällande domar eller kredit frågor. Detta ger den sökande ett mått av trygghet i att acceptera arbete genom byrån.

Innan du godkänner utländska jobb barnomsorg bör arbetstagarna kommunicera med potentiella familjer flera gånger. Detta ger alla inblandade en möjlighet att se om personligheter är kompatibla. Det gör också de barnskötare för att ställa frågor till potentiella arbetsgivare innan du reser långa sträckor, bara för att upptäcka att jobbet är en dålig passning.

Spara lite pengar att ta utomlands är ett smart skyddsåtgärd för barnomsorg arbetstagaren. Oavsett hur mycket kommunikation sker innan jobbet accepteras, då och då saker kan gå fel. Barnflickor bör alltid ha tillräckligt med pengar till hands för att komma hem om det behövs. Välja utländska jobb barnomsorg kan vara en svår process, men om försiktighetsåtgärder vidtas och forskningen sker, utmärkta resmöjligheter finns.

  • Sökande som kommer till internationella organ barnomsorg redan sett minst en ytterligare språk kan gå framåt snabbt.
  • En person som är intresserad av att få ett jobb utomlands som en barnflicka ska trivas med barnen.
  • Människor som får barnomsorg jobb har utomlands ofta mycket erfarenhet av att arbeta med barn.