Hur blir jag en arkitekt Associate?

January 17

En arkitekt intresseföretag är en licensierad arkitekt som delar ett tillfälligt arbete avtal med en annan arkitekt. I detta fall är det huvudsakliga målet för denna relation för att slutföra en planerad projekt genom samarbete. För att bli en arkitekt associera, måste du först skaffa alla nödvändiga kompetens och utbildning för att bli en licensierad arkitekt.

Gymnasieelever som syftar till att bli arkitekter bör fokusera på matematik och naturvetenskap kurser förutom allmänna kurser. Denna uppgift kan åstadkommas genom att träffa en high school studievägledare. Eftersom en stor del av arkitekturen är matte-baserade, är nödvändigt ett utmärkt grepp om komplicerade matematiska ekvationer. Efter gymnasiet, bör framgångsrika akademiker gälla högskolor som har starka arkitektur program.

Det finns ett antal alternativ, när det gäller att välja en nivå arkitektur college program. Vissa skolor erbjuder femåriga kandidatprogram, medan andra skolor kan erbjuda tvååriga program. Tvååriga college program i allmänhet följs av en tvåårig Master of Architecture examen. Antingen program kommer att hjälpa en individ att bli arkitekt associera, men det är viktigt att alla program är erkända och ackrediterade.

Medan en arkitekturprogram på högskolenivå ska eleverna också ansöka om deltidsjobb inom arkitektkontor. Detta kommer att hjälpa akademiker att säkra en position inom en arkitektfirma efter examen. De flesta företagen anställa nyutexaminerade arkitekter som redan har arbetslivserfarenhet. När en examen passerar nödvändiga statliga undersökningar, det finns vissa åtgärder som kan vidtas för att bli arkitekt associera.

Ofta arkitekt associerar arbeta med andra arkitekter utanför ett visst företag. Denna typ av relation tenderar att vara en oberoende en, även om det är möjligt för ett företag att anställa en avtalsenlig arkitekt att arbeta med en personal arkitekt. Om en arkitektfirma kräver hjälp av en specialiserad arkitekt, får ett intresseföretag arkitekt behållas. Därför är det bästa sättet att bli arkitekt intresseföretag är att hitta en unik nisch.

Som med de flesta andra yrken, arkitekter som är mycket eftertraktade tenderar att vara de som har specialkunskaper. Arkitekturen fältet är extremt konkurrensutsatt, men de människor som sticker ut inom området ofta säkra välbetalda positioner. Därför är avgörande specialisering inom detta yrke. Endast de arkitekter som utmärker inom området är valda för att bli medarbetare.

Generellt för att bli arkitekt associera, måste man ha många års erfarenhet som arkitekt. Det är just därför det är viktigt för nuvarande arkitektstudenter att skaffa praktikplatser medan fortfarande i skolan. Arkitektur är ett yrke som belönar de yrkesverksamma som har tillbringat en hel del tid åt att studera alla konster och knep i arkitekturen.

  • Arkitekt medarbetare arbetar ofta med andra arkitekter utanför sina givna bolag.
  • Tidigare arkitekturupplevelse ofta förväntas av arkitekt medarbetare.
  • En arkitektfirma kan anställa en arkitekt med en specialitet, så det är en bra idé att hitta en nisch.
  • Blivande arkitekt medarbetare bör ansöka om en högskola eller forskarutbildning praktik på en arkitektfirma.
  • Att bli en arkitekt kräver en stark bakgrund i matematik.