Hur gör jag Sälj guld smycken?

March 7

I tider av fluktuerande dollarpriser och ostadiga marknader, guldpriser förbli ganska stabil, och kan till och med öka i värde. Eftersom det är ett fast föremål, tenderar det att bli mindre utsatt för aktiemarknaden och ekonomiska kris. På grund av detta, många väljer att sälja guld smycken för att göra några dollar under svåra ekonomiska tider. Trasiga objekt är bland några av de mest populära att sälja eftersom dessa annars värdelös objekt kan vara värt en hel del dollar.

Många konsumenter känner till de TV-annonser som hävdar att skicka kontanter i utbyte mot guldmynt. Berörda parter ring eller e-post bolaget att begära ett kuvert. Guld objekt placeras i kuvertet och skickas tillbaka till företaget. Bitarna utvärderas av företaget och en check skickas tillbaka till konsumenten. Priserna dessa företag erbjuder kan vara rättvis, särskilt när det handlar om trasiga eller andra låg kvalitet poster. Detta kan inte vara fallet, men för poster i gott skick.

Innan du väljer att sälja guld smycken, är det en bra idé att kolla med lokala juvelerare och pantbanker. Många kommer att erbjuda mer konkurrenskraftiga priser för bitar än post i företag. De är särskilt ett bra ställe att vända sig för att sälja guld smycken som inte är trasig, eller som har stenar i den. En juvelerare kommer ibland kunna erbjuda ett pris för hela biten, eller för att försiktigt ta bort stenar som säljaren vill behålla. När säljer en kvalitet bit, är det mest sannolikt att erbjuda det bästa priset en lokal juvelerare.

Guld parter har blivit ett annat populärt sätt att sälja guld smycken. En representant från ett större företag kommer ut och har en fest i någons hem, eller vid en insamling för en organisation. Varje gäst ger några guld objekt med dem för att sälja till ombudet. De vägs och försäljningspriset bestäms utifrån vikt och grad av guldet. Gästen tar hem pengar den dagen och värden får en del av den totala försäljningen som deras incitament för värd partiet.

Någon som säljer guldsmycken bör forskning det aktuella värdet från flera källor innan de accepterar en försäljning. Även om det är svårt att utvärdera en pjäs som har hög hantverk, är det möjligt att hitta ett grundpris baserad på vikt och kvalitet guldet. Guld värden följs på nationella börser, och är lätta att hitta i nuvarande marknadsrapporter. Om möjligt, väga objekt innan de skickas och dokumentera värdet baserat på deras vikt och karat för att få uppfattning om priset. Någon leverantör kommer att hålla tillbaka en del av vinsten för sig själva, så räkna in det i värderingen också.

  • Naturliga, rå guld smälts och raffineras innan den används för smycken gör.
  • Att sälja guld smycken är ett sätt att få pengar snabbt.
  • Guldsmycken kan bytas in mot pengar.