Vad är det bästa sättet att hänga julbelysning på mitt hus?

March 2

Många människor tycker om att komma i julstämning med dekorationer, och en av de vanligaste sätten att göra detta är genom att hänga juleljus på sina hem. En yttre visning av julbelysningen kan variera från en enkel sträng virad runt takfoten till en utarbetad visning av mångfärgade lampor lindas in i en komplex form. Det bästa sättet att hänga juleljus på ditt hus är genom att planera noggrant en design och använder rätt verktyg, såsom en stege och förlängningssladdar, tillsammans med krokar, spikar eller klämmor för att fästa lamporna till huset.

Utrustning

Det rekommenderas att vänta på en torr dag att hänga juleljus, så att stegen stegen inte får hala. Även i torrt väder, dock skor med bra mönsterdjup bör användas för att undvika att halka på stegen eller taket, om du går in på den. Ett verktygsbälte är användbart så att en hammare och skruvmejsel kan hållas nära till hands och klippet kan krokar eller spikar hållas i bältet, i stället för att belamra stegen. Beroende på komplexiteten i din planerade utformning, kan en assistent vara användbart också.

Elektriska Outlets

Att hänga juleljus, först bestämma var dina yttre eluttag. De flesta hem har en yttre utlopp, och om inte, bör en förlängningssladd köras utanför från insidan och tejpade ner så att invånare och gäster kommer inte att snubbla över den. Om du planerar att hänga julbelysningen i flera trådar, bör flera uttag användas för att minska belastningen på en enda utlopp. Detta kan även öka livslängden hos ljus strängarna.

Testa Lights

Det kan vara en olägenhet att hänga julbelysning och omedelbart ta ner dem, så var säker på att testa julbelysningen du hänger på ett tillförlitligt inuti utlopp. Dessutom är det en bra idé att hänga lampor som har klassade för utomhusbruk, snarare än vanliga inomhusbelysning. Utomhus lampor tenderar att vara mer väderbeständig och kommer ofta att vara större och djärvare att sticka ut mot ditt hem och trädgård.

Häng Lights

Efter det önskade mönstret för julbelysningen har bestämts, placera krokar, spikar eller klipp på huset. Om hänga lamporna under takfoten, till exempel, krokar kunde placeras med jämna mellanrum under takfoten så att lamporna inte kommer att sloka. Efter att ha placerat de krokar, clips eller spikar, är det dags att hänga lampor, en sträng i taget och vara säker på att flytta på stegen så att du inte är farligt över förlänga din räckvidd. Om du ansluter flera strängar, se till att de pluggar och uttag är ordentligt anslutna. Du kanske vill överväga att täta kontakter med eltejp för att hålla ute regn och snö.

Designs

Kreativa dekoratörer kan hänga julbelysningen i något mönster, även om det kan kräva en del extra arbete. Träd och stjärnor är båda relativt enkla mönster att göra, särskilt om de dras ut på papper i förväg. Vissa företag säljer även ramar för lampor som kan hängas direkt på huset, med stor del av mödosamma ansträngningar av att göra en juldesign av lampor.

  • Hus med julbelysning.
  • Hus med julbelysningen under fullmånen.
  • En tilltrasslad sträng av julbelysning.