Hur väljer jag det bästa Barbecue Grill Cleaner?

April 24

Mat kan bli caked på vid matlagning på en grill, så att hitta rätt grill renare är mycket important.These produkter bör inte ha hårda lukter eller starka kemikalier, som de kan orsaka kvardröjande effekter. En stark avfettningsmedel gör en bra grill renare, eller en kombination av vanligt rengöringsmedel kan också vara effektiva. Dammsugaren bör inte vara slip, eftersom detta kan skada din utrustning. Grill renare tillämpas på olika sätt, och den rätta kan bero på hur smutsig din grill är.

Produkter som innehåller starka kemikalier kunde lämna en återstod bakom vilket kan vara mycket svårt att skölja bort. Lukten av starka kemikalier kan kvarstå en tid efter att ha använt grill renare, orsaka några grill måltider du gör för att ha en ovanlig smak. Lukta renare först kan låta dig veta om den har en stark lukt och avgöra om ett varumärke är för stark för dig att använda.

Du kanske vill använda ett avfettningsmedel för att rengöra din grill. Vissa kan innehålla citrus, och en av dessa typer brukar inte ha starka lukter. Innan du bestämmer dig för att använda ett avfettningsmedel som en grill renare, bör du läsa etiketten för att se om det är säkert att använda runt mat. Man kan också blanda avfettningsmedlet med en liten mängd bakpulver och diskmedel för att göra en pasta. Denna kombination kan hjälpa till att lossa bakade-om ämnen.

BBQ kan repas om pulver rengöringsmedel används som en grill renare. Detta kan innebära att livsmedel skulle vara mer benägna att hålla och bränna om repor var särskilt lång eller djup. Vissa rengöringsmedel gel-typ innehåller även slipmedel, så du kanske vill krama ett litet prov på en fuktig trasa och sedan gnugga den mellan fingrarna för att se om det är grynig. Rengöringsmedel som innehåller bakpulver är normalt inte slip eftersom bakpulver själv inte har en kornig konsistens.

En aerosolspray kan vara användbart om du försöker ta bort tunga partiklar från gallret eftersom det normalt skummar och pinnar till dessa partiklar. Grill renare i en sprayflaska kan vara bättre för att få in trånga sprickor inuti utrustningen eftersom det är lättare att rikta sprayen in i dessa områden. Vätska eller gel produkter kan fungera bra på alla delar av en BBQ som de är i allmänhet lätt att sprida med en fuktig svamp eller trasa.

  • Bakpulver kan läggas till avfettningsmedel för att ta bort bakad-om ämnen.
  • Rengöring en grill kräver en styv stålborste.
  • En aerosolspray kan vara perfekt för tuffare partiklar på ett galler.