Vilka är de olika typer av smycken Making Kits?

December 30

Det finns smycken gör kit som finns för nästan alla typer av smycken, även byggsatser som är beroende främst på att sätta ihop bitarna istället för att använda stor utrustning är vanligare. Som sådan, pärlstav smycken och vävda smycken kit är mycket populära. Det finns även kit för harts smycken, läder smycken, och knöt smycken. Några av dessa produkter är avsedda för barn, men många är gjorda för vuxna. Inte alla satser är likvärdiga, och vissa är av mycket högre kvalitet än andra, så det är viktigt att inte bara se till den typ av smycken som görs men kvaliteten på de komponenter som också.

Beaded smycken gör kit är några av de vanligaste byggsatser tillgängliga. Dessa poster inkluderar oftast allt som behövs för att göra pärlstav smycken, inklusive nålar, snöre eller tråd och pärlor. Ofta små satser av denna typ inkluderar spännen också, även om en viss pärlstav smycken görs för att sträcka så att ingen spänne är nödvändigt. Även om vissa kit inkluderar verktyg som tänger som kan vara nödvändigt när du använder tråd med pärlor, andra lämnar ut större komponenter.

Det finns också pärlstav smycken gör kit som är utformade för vävning eller sömnad med pärlor. Dessa paket inkluderar alltid utsäde pärlor, men de finns också pärla vävstolar. En pärla vävstol kan användas kreativt med olika material för att göra andra typer av smycken, även om leveranser för andra typer av vävda smycken kanske inte är inkluderad.

Många kit inkluderar ett litet antal leveranser men fokuserar främst på bruksanvisningen. Är Kit för att göra knutar smycken med brodertråd mycket populär, men dessa kräver en mycket liten mängd förnödenheter, så kit i första hand fokusera på riktningar. Dessa kit vänder sig ofta instruktionsboken till ett verktyg och förvaringsväska för de leveranser som behövs för att göra denna typ av smycken.

Resin smycken gör kit innehåller kemikalier och är därför oftast inte gjorda för barn. Läder smycken gör kit säljs ofta i små förpackningar med läder som redan har skurits till önskad form, vilket minskar behovet av verktyg. Dessa kit är utformad för personer som i första hand tycker montering smycken enligt anvisning i stället utforma objekten själva. En stor del av farkosten är redan gjort, så väldigt få variationer kan tillämpas.

Förutom smycken kit som är utformade för att skapa en viss del eller uppsättning bitar, det finns också de som endast omfattar de verktyg en person kommer att behöva göra en viss typ av smycken. Denna typ av kit är utmärkt för dedikerade crafters eftersom de faktiska material en person som kommer att använda köps separat, vilket gör att ett brett spektrum av variation i den färdiga produkten. Dessa satser kan även vara svårare att använda eftersom de är ofta beroende av konstnärlig skicklighet individens snarare än en persons förmåga att följa anvisningar.

  • Smycken making kit kan fokusera på att skapa specifika objekt, till exempel armband.
  • Bead kit tillåter hantverkare att sy eller väva med pärlor.