Vilka är de bästa tipsen för att hålla en bröstcancer Fundraiser?

April 11

En bröstcancer fundraiser kan vara ett bra sätt att samla in pengar för att stödja forskning, eller att hjälpa en viss person täcka medicinska och andra kostnader under pågående behandling. De bästa tipsen för att hålla en bröstcancer fundraiser hör att göra det roligt för deltagarna, publicera händelsen att samla intresse och samla pengar på ett organiserat sätt. Insamlingar som innehas för en viss person bör omfatta mottagaren på något sätt att hjälpa potentiella donatorer relaterar bättre till orsaken.

Att göra en bröstcancer fundraiser roligt för deltagarna ökar sannolikheten för att de kommer att följa upp med insamlingen. Några av de mest framgångsrika insamlingar är de som kombinerar motion med målet att samla in pengar, till exempel långväga promenader, dans-a-Thons eller triathlon. Live auktioner också underhållande för alla inblandade. Deltagarna kan auktionera ut sina egna ägodelar, eller till och med sin tid. Till exempel kan en särskilt bra kock auktionera ut en weekâ € s värde av middagar.

Även den mest underhållande bröstcancer fundraiser inte kan gå långt om ingen vet om det, så att offentliggöra händelsen är ett måste. Om budgeten tillåter, en tidningsannons eller TV-reklam på en lokal station är bra sätt att skapa intresse. Kontakta lokala nyhetsreportrar och ber att göra en intervju för kvällsnyheterna programmet är också ett bra sätt att låta folk veta om händelsen och orsaken. Arrangörer kan be eleverna i marknadsföring eller kommunikationsprogram på en lokal college för att hjälpa skriva ett pressmeddelande och komma med lite marknadsföring idéer.

Samla pengar på ett organiserat sätt är viktigt för en bröstcancer fundraiser, speciellt om pengarna kommer från många olika källor. I stora händelser med många deltagare, bör identiska insamlingskuvert vara frågor och samlat alla på samma gång för att undvika förvirring. Om möjligt bör medel deponeras på ett konto specifikt för fundraiser, eller åtminstone hållas separat från organizerâ € s personliga pengar.

Om bröstcancer fundraiser är för en specifik person, inklusive den personen i händelsen är ett bra sätt att hjälpa potentiella donatorer relaterar till orsaken. Medlem i samhället, skolan eller andra organisationer där personen är inblandad är ofta mer benägna att donera när de vet exakt vem deras pengar kommer att hjälpa. Om den avsedda mottagaren inte är bekväm att inkluderas, eller inte vet om fundraiser, kan informationen vara vaga, såsom att säga pengar kommer att gå till en lokal mamma, eller en medarbetare som behandlar bröstcancer.

  • Objekt, som tjänarinna täcken, kan lottas ut vid en bröstcancer fundraiser.