Vilka är de bästa tipsen för att installera en ångdusch?

January 4

Installera en ångdusch kan verka som en svår uppgift, och det kan vara ibland. Några professionella tips kan göra det här projektet mycket enklare, och det kommer att garantera en tillfredsställande slutresultat. När du köper en ångdusch enhet, bör man köpa extra garanti som är tillgänglig, alltid vattentäta hela området där ångdusch kommer att installeras, häll en betong dusch pan och alltid kakel och injekteringsbruk duschen. Efter dessa tips kommer att spara någon tid - och många huvudvärk - vid ett senare tillfälle.

När du installerar en ångdusch, det första steget som bör tas är att välja dusch enhet som kommer att användas. Specifikationerna på lådan eller de rabblade av säljare kanske inte helt korrekt, så man bör alltid köpa förlängd garanti som erbjuds. När enheten är installerad, kan man finna att det inte vara rätt enhet för jobbet. Den förlängda garantin garanterar att ångdusch kan tas tillbaka och utbytas för en enhet som är mer lämpad för en viss plats eller ett program.

Vattentätning väggarna när man installerar en ångdusch är ett av de viktigaste stegen eftersom den förhindrar fuktskador, vilket i sin tur kan orsaka mögel och svamp tillväxt i rummet. Grundläggande cement Backer styrelser är de bästa materialen för det här jobbet. De bör fästas ansiktet på väggarna och golvet i duschen och bifogade plats med spikar, och se till att naglarna inte går igenom den översta huden på cementskiva. En vattentätt membran färg bör tillämpas för att avsluta installationen av tätskikt material.

Den tredje tips som måste noteras när du installerar en ångdusch är att ett konkret dusch pan bör hällas i stället för att använda modeller för plast eller glasfiber som finns på de flesta hem förbättring butiker utlopp. En form som innefattar ett hål för drain bör byggas upp och satt på plats. Bör hällas betong i formen, och de övre kanterna bör jämnas som fyller, och se till att alla spill städas upp omedelbart. Betong dusch pan garanterar inte läcker att vatten inte in i den omgivande golv och väggar och kommer att se till att dräneringsröret sitter korrekt.

Kakel och injektering hela området vid installation av en ångdusch är den sista tips som måste följas. Detta lägger ytterligare ett lager på cementskiva som tidigare installerades, vilket ökar utseendet på dusch samt höja tätskikt projektets framgång. Lägga kakel och injekteringsbruk på golvet och väggarna kan vara mycket tidskrävande, men sakta ner och betala uppmärksamhet på detaljer kommer att göra jobbet enklare. Detta steg bör aldrig rusade eller hoppas över.

  • Många ångduschar tillåta badande att ta antingen en traditionell dusch eller ett ångbad.
  • Alltid kakel hela området där ånga show kommer att installeras.
  • Att ha en professionell installera rören kan vara en bra idé i många fall.