Hur väljer jag det bästa MMORPG?

February 1

Massively multiplayer online rollspel (MMORPGs) har blivit mycket populära, eftersom det senaste decenniet av 20-talet och början av 21-. Vissa av dessa spel har miljontals vanliga spelare som fördjupa sig i stora och detaljerade virtuella miljöer som kan simulera hela fantasivärldar eller ens enorma galaktiska imperier. De antar skepnad av en karaktär som de spelar i olika äventyr och uppdrag. Spelare kan samarbeta för att uppnå mål, slåss mot varandra, och gå med organisationer av andra likasinnade individer. Beroende på genren, kan de möter monster, utomjordingar, eller fiendens rymdskepp bara för att nämna några möjliga fiender. Välja den bästa MMORPG är en fråga om att avgöra vilken genre du vill spela in, hur mycket du är villig att spendera, och samla in information om vissa spel för att välja rätt.

Det första du bör tänka på är genren. MMORPG-spel kan generellt delas in i en av två breda genrer, även om det finns en stor variation mellan enskilda spel, och vissa spel kombinerar element av båda genrer eller andra undergenrer. Fantasy och science fiction är de två viktigaste genrer. Vissa spel kan försöka gå utanför dessa två genrer helt, men sådana spel är inte lika vanliga eller populära. Alla MMORPG spel fokuserar på att föra din karaktärs färdigheter och förmågor för att göra det möjligt för dem att ta på sig mer mäktiga fiender och tjäna större belöningar i form av kraftfulla föremål och skatter.

Fantasy-spel tenderar att fokusera på mytiska världarna, där spelarna använder medeltida stil vapen och trollformler för att slåss drakar, orcher, jättar och andra figurer från fantasylitteratur och mytologi, liksom varelser som skapats av spelets designers. Science fiction-spel koncentrera sig på inställningarna där tekniken är av största vikt. Främmande världar, rymdskepp, interstellära eller inter imperier lager med underliga varelser och främmande raser ger bakgrunden för äventyr där spelarna använder alla typer av teknik från lasergevär till nanorobotar mot olika varelser och varandra eller bedriver fartyg till fartyg strid i rymden. Vissa spel kan vara baserade på populära skönlitteratur eller på filmer. Andra genrer och ämnen inkluderar den amerikanska västern och postapokalyptisk och komiska bok stil superhjälte världar.

Kostnaden är den andra huvudsakliga faktorn. Medan de flesta MMORPGs ursprungligen prenumerationsbaserad och debiteras en månadsavgift för att få tillgång, från 2012, är det mycket vanligare att dessa spel ska vara gratis för den grundläggande spelet och dess funktioner, med spelare betalar en liten månadsavgift eller engångsavgifter för tillgång till premium funktioner, innehåll, eller i spelet poster. Det är möjligt att spela och njuta av många av dessa spel utan att betala något, men vissa spel kräver en hel del att spendera för att njuta av de bästa delarna av spelet eller att kunna konkurrera med andra spelare som valde att tillbringa verkliga fonder. Vissa spel finns som en gratis nedladdning för spelet själva programmet, och andra kräver en en gång första köp bara för att komma igång.

Internet är en utmärkt plats för att samla information om MMORPGs och många webbplatser ger recensioner från professionella recensenter och spelare lika, vilket ger en sammanfattning av vad spelet erbjuder och hur roligt det är att spela. En enkel sökning på Internet för "MMORPG" kommer att ge ett stort antal resultat som att börja ett informationsinsamling strävan. Gaming tidskrifter och sociala medier är ett annat bra sätt att samla information om MMORPGs. Många människor spelar dessa spel med verkliga livet såväl som online-vänner, så word of mouth är en värdefull källa till yttranden och detaljerad information om spelen. Många tidningar, webbplatser och konsumentgrupper som sysslar med elektroniska medier ger årliga utmärkelser till spel av den här typen.

När du har samlat in information om vilken typ av spel du vill spela, recensioner och åsikter, och de avgifter och kostnader i samband med dessa spel, är det mycket lättare att välja ett spel som är bäst för dig. Eftersom de flesta av dessa spel är också fria att åtminstone försöka, är det mycket lätt att prova några eller tom flera av dem för att få en känsla för hur mycket du kan njuta av att spela dem på lång sikt. Naturligtvis inte alla spel är rätt passform för varje person, men med hjälp av dessa tips kan hjälpa dig att välja det bästa spelet för dig.

  • De flesta MMO byggs kring begreppet avancera din spelares karaktär förmågor över tiden.