Vad är en Crepe Griddle?

February 11

En crepe grill kan vara mer i bruk i professionella kök än i hemmen, om du inte råkar verkligen älskar perfekta crepes. Hemma får människor använder crepe kokkärl eller elektriska galler för att göra enstaka crepe. I restauranger, särskilt de som specialiserat sig på crepes, kan crepe borden användas istället eftersom de har många funktioner som kan visa sig perfekt crepes nästan hela tiden.

Du kan hitta crepe grill stilar som hakar upp till gasledningar eller som är elektrisk. Det finns även bärbara de som kommer att verka på propan. De borden har en rund platt topp, vanligen tillverkade av gjutjärn eller rostfritt stål och de är uppvärmd av en låga eller elektrisk värmeenhet som finns under den övre delen. De erbjuder extremt jämn uppvärmning så att crepes är perfekt tillagad. De kan också användas för att laga saker som pannkakor. Vissa har en enda brännare topp och andra erbjuder två brännare och två ytor för att öka hastigheten på crepe produktion.

Som nämnts är de flesta crepe borden är avsedda för professionellt bruk, och priserna tenderar att återspegla detta. Du kan enkelt betala minst en halv tusen amerikanska dollar (USD) till väl över tusen dollar för professionella modeller. Det finns några crepe borden som erbjuds för användning i hemmet, och de flesta av dessa är eldrivna.

En hemmabruk crepe grill kommer fortfarande att kosta över $ 100 USD, men kan vara väl värt det om du gör crepes på en frekvent basis. Om du letar efter erbjudanden på en crepe grill, kan du hålla ögonen öppna för dessa maskiner erbjuder platser som eBay eller Craigslist. De är den typ av kök apparat som folk köper, använder ett par gånger, och sedan glömma, så det är fullt möjligt att hitta begagnade sådana.

Vissa märken för användning i hemmet, liksom de som gjorts av Krampouz, erbjuder flera ytor. Några stilar kan du laga fyra crepes i taget. Hem använda modeller oftast kan lagras när den inte används och de kommer med några extrafunktioner som spatlar att hjälpa till att sprida crepes till önskad tunnhet. Vissa har till och slevar som tillåter dig att exakt mäta crepe smeten så storleken förblir perfekt.

Ett alternativ till crepe PANNKAKSLAGG är en crepe pan. Dessa kan komma i flera storlekar och är vanligen tillverkade av ledande metall som kan hjälpa till att hålla crepes matlagning jämnt. Istället för att ta upp utrymme på en disk, de används på din spishäll. Vissa människor tycker kokkärl utmanande att använda eftersom sidorna av pannan gör vända crepe svårt. Ett annat alternativ är att köpa runda galler som inte har sidor och kan användas på stovetop också.

  • Crepe borden kan vara gas eller el, och används ofta för att laga pannkakor.