Vad är det bästa Hosta Relief?

April 27

Hosta ha många olika orsaker, till exempel allergier, rökning, sjukdom eller torrhet i miljö- och väderförändringar. Productive hosta, som typiskt orsakas av influensa eller en förkylning, uppstå när en är hosta upp slem och slem. Torra hosta orsakas ofta av så gott som någon annan anledning, och kan vara mycket svårt att bota. Lyckligtvis finns det några alternativ för hosta lättnad att prova.

Det första steget att hosta lättnad är att stanna hydrerade genom att dricka mycket vatten. Detta kan hjälpa till att behandla sjukdomar och lindra en torr hosta, och är viktigt för hälsan av hela kroppen. Förutom dricksvatten, en varm dryck som te med honung kan vara ett bra sätt att behandla en hosta och lindra halsont. Honung rekommenderas ofta som en behandling för hosta lättnad.

Ånga och fuktig luft kan vara ett bra alternativ för lindring av en torr hosta. Stående över en kastrull med hett, ångande vatten kan hjälpa till att lindra hosta; vara noga med att inte komma för nära kokande vatten, dock. Stående i en varm dusch kan ha en liknande effekt. På natten, inrätta en luftfuktare nära där man sover kan vara utmärkt hosta lättnad, eftersom luftfuktare kan hjälpa till att eliminera torr luft som irriterar halsen.

Naturligtvis finns det över-the-counter mediciner som kan hosta lättnad också. Dessa kan vara avsedda som hostdämpande medel, som kan vara till hjälp för att tillåta en att få bättre sömn på natten. Andra är slemlösande, som är avsedda att göra hosta mer produktiva, och därför uppmuntrar en att bli bättre från en förkylning eller influensa. Var noga med att alltid följa anvisningarna noga på förpackningen, som vissa host läkemedel kan orsaka dåsighet och bör inte tas under dagen, om man inte vistas i sängen. Om en hosta orsakas av allergier, kan en allergi medicin vara till hjälp också.

Om en hosta åtföljs av feber, eller kvarstår i mer än några veckor, kan det vara en bra idé att ringa en läkare. Han eller hon kan rekommendera antibiotika eller andra behandlingar för någon underliggande sjukdom som kan orsaka hosta. Naturligtvis är mycket viktigt både för hosta lindring och för den allmänna hälsan sluta röka. Återigen, om hosta kvarstår under en tid även efter att sluta röka, är det en bra idé att träffa en läkare och utesluta eventuella allvarliga komplikationer.

  • Att sluta röka är viktigt för hosta lättnad och allmänna hälsa.
  • Stående i en varm dusch kan ge lindring från en torr hosta.
  • Med hjälp av en hemma luftfuktare kan hjälpa till att lindra hosta.
  • Identifiera en hosta sak kan hjälpa till att avgöra rätt botemedel.
  • Isbitar kan ge lugnande lättnad för en irriterad hals.
  • Vissa hosta är faktiskt produktiva i avlägsna slem och slem.
  • Hosta sugtabletter erbjuder någon lättnad för host drabbade.
  • Honung är en hostdämpande och kan hjälpa till att lindra halsont.
  • Dricka mycket vatten kan hjälpa till med en hosta.
  • Varma drycker kan lindra en hals som blivit öm från hosta.