Vad är en virtuell skola?

December 20

En modern ättling av korrespondensen skolan, där en elev tog kurser genom att interagera med en professor med posten, är en virtuell skola en online miljö där eleverna använder internet för att kommunicera med professorer och handledare för att tjäna kredit för ett diplom eller examen . En virtuell skola använder modern teknik för att leverera instruktion till elever utan att kräva den studerande eller professor för att mötas i en fysisk byggnad, eller ens nödvändigtvis träffas ansikte mot ansikte.

Den virtuella skolan existerar på olika nivåer av utbildnings undervisning, inklusive gymnasiet kurser, college nivå kurser och kurser icke-examen. En virtuell skola fungerar bra för studenter som inte kan lätt pendlar till en skolbyggnad, till exempel studenter i mycket landsbygden eller i avlägsna områden. Den virtuella skolan är därför möjliga utbildning för studenter som kanske inte har något annat haft några utbildningsmöjligheter. Vissa belackare dock citera brist på socialisering som en distinkt problem med online-skola, särskilt för gymnasieelever som behöver sådan interaktion.

Online skolor erbjuder också studenten förmåga att arbeta på sin bekvämlighet, inte vid en bestämd tid under dagen. Detta är särskilt praktiskt för icke-traditionella studenter som kan arbeta och behöver passa klassen runt den listan. Många virtuella skolklasser är själv tempo, vilket innebär att eleven kan arbeta på uppdrag hos sin egen takt, tar så mycket eller så lite tid att avsluta kurser i många fall. Ett sådant upplägg uppmuntrar också eleverna att använda digitala medier, något som blir allt viktigare på arbetsmarknaden.

Flera nackdelar existerar också. Eftersom ingen ansikte mot ansikte interaktion sker mellan student och professorn i många online klasser, måste studenterna arbeta i en egen guidad sätt, vilket kan vara utmanande. Kommunikationen sker via e-post, videokonferenser, eller på en uppsättning klass forum, så svar på frågor kan komma långsamt. Ansvaret tillhör studenten att vara aktsam om att slutföra kurser, och att ha tålamod när du väntar på vägledning från professorer.

En annan tydlig nackdel för den virtuella skolan är nödvändigheten av en internetuppkoppling och fungerande dator. Detta kan helt enkelt inte vara möjligt för många studenter som inte har råd nödvändig utrustning, och de studenter kan begränsas till offentliga datorer. Denna fråga kan ytterligare förvärras av kostnaderna för online klasser, vilket kan vara allt från gratis till ganska dyr, beroende på kursen, skolan, och graden, om någon, som förs.

  • Lärare kan använda videokonferens programvara för att kommunicera med studenter som deltar i en virtuell skola.
  • Föräldrar kan hjälpa äldre nästan skolade barn i online forskning om frågor av intresse.