Vad är en inteckning Equity Återkallelse?

December 16

Inteckning kapital tillbakadragande eller MEW är processen att ta bort det egna kapitalet från hem och omvandla detta till kontanter för övriga utgifter. Det finns flera olika typer av uttag som kan göras, inklusive enstaka summa eget kapital som lånar mot eget kapital i ett hem eller hem kapital kredit (HELOC). Det senare gör att människor en viss summa pengar som de kan ta bort efter behov och fylla med betalningar. Detta är också stött sig på det egna kapitalet på hemmet, och det kan successivt minska eget kapital uppgår, särskilt om bostadspriserna minskar eller stanna statisk. Mews anses vara en av de främsta orsakerna till den enorma bostadsbristen som drabbade USA i början av 2000-talet, även om de är verkligen inte dess enda orsak.

Det finns gott om tabeller och diagram för att visa en betydande ökning av bolåne kapital abstinens praxis i USA på 1990-talet och början av 2000-talet. Detta var när bostadspriserna ökar, så att många husägare inte anser det gjorde stor skillnad att få något som liknar en HELOC. Eftersom bostadspriserna gick också upp, var de flesta husägare skaffa nytt eget kapital hela tiden. Denna attityd har kopplats till ökad konsumtion med en motsvarande ökning av bruttonationalprodukten (BNP) på samma gång.

Tyvärr för många husägare, med hjälp av tillbakadragande bolåne kapital minskat totalt eget kapital i ett hem, och när bostadspriserna började falla i stället för att stiga, många husägare fann sig inte bara utan eget kapital i sina hem men innehavare av Upside Down lån. Det är när skuldbeloppet på ett hem är mer än hemmet är för närvarande värt. Bristen på långivare att ens gå vidare antingen enstaka summa eller HELOC lån blev djupt, så att även de med hög aktienivåer i sina hem Werena € t alltid kunna hitta dem, eller endast kunde få lån till oattraktiva räntor. Inte helt överraskande, eftersom många ekonomer har påpekat, oförmåga att använda ett hem som ett kreditkort tappade BNP kraftigt, långt sänka konsumtionen och skapar mer problem för ekonomin.

Att få en inteckning kapital tillbakadragande slån fortsatt utmanande i USA, men dessa lån är ganska vanligt på andra håll. De används i stor utsträckning i Storbritannien och i flera andra länder. Deras instabilitet kommer från det faktum att en instabil hemmamarknad kan orsaka enorm förlust i eget kapital, och det är inte alltid förutsägbart att huspriserna kommer att förbli statisk eller växa. Vissa finansiella rådgivare föreslår att människor ser på alla andra lån alternativ, även betala högre ränta, istället för att använda ångerbolåne kapital. De tror att det bästa valet för en konsument är inte att utarma kapital genom lån, men att bygga den genom sparsamhet.

  • Inteckning kapital tillbakadragande eller MEW är processen att ta bort det egna kapitalet från hem och omvandla detta till kontanter för övriga utgifter.