Hur väljer jag det bästa Maternity Ytterkläder?

January 23

När du väljer moderskap ytterkläder, är det viktigt att tänka på de månader då du behöver varje objekt. Om du ska vara nära slutet av graviditeten i kallt väder, med en varm moderskap pälsen blir en nödvändighet, men om du bor i ett varmare klimat, en lättare, mer allrengöringsmedel typ av ytterkläder kan fungera. Till exempel kan en kavaj slags jacka vara särskilt mångsidig som den kan bäras utomhus eller inomhus och med avslappnade kläder samt karriär slitage. En jeansjacka och en zip-up hoodie är två avslappnade moderskap ytterkläder bitar du kan också vill lägga till din graviditet garderob.

En bomulls zip-front jacka, eller "hoodie" kan bäras som en lätt sommar coverup eller lager i tyngre rockar. Denna typ av moderskap ytterkläder är också bra för att bära inomhus med jeans eller ens pyjamas att lägga extra värme. Lägga färg till en moderskaps garderob är en annan bra anledning att ha en eller flera av dessa lätta jackor, eftersom de tenderar att vara ganska billigt och finns i många olika färger.

En denim, eller jean, är jackan annan bra avslappnade bit ytterkläder som du kanske vill ha att bära med din mammakläder, speciellt på helgerna. En jeansjacka kan bäras med många olika typer av moderskap toppar samt med jeans eller tillfälliga kjolar. Jeansjacka moderskap ytterkläder ofta utsmyckade med broderier eller andra accenter.

Om du arbetar på ett kontor, en blazer en viktig punkt i mammakläder. Även om du inte gör det, kan en kavaj fortfarande vara ett bra val för att göra både tillfälliga och dressat separerar ser mer drog tillsammans. Överväga att välja en moderskaps kavaj i ett medium nyans så det kan smälter väl med antingen ljusa eller mörka färger i din garderob. Du kanske även vill välja en kavaj med subtil striping eller annan detalj. Mamma kavajer med alla de knapparna ovanför magen är särskilt mångsidig storleksmässigt eftersom de tillåter magen att expandera utan översträckning jackan.

Om du behöver en varm moderskap rock, det finns många olika alternativ. En yllekappa kan bäras med en stickad halsduk över jeans eller en siden en med en klänning på en kväll ute. För en mer avslappnad, varm mamma ytterkläder alternativet, överväga en parkas. De är särskilt varmt i blåsigt eller snöigt väder som de har oftast utrustade huvor.

  • En gravid kvinna.
  • En yllekappa kan vara perfekt för kallare temperaturer eller en utekväll.