Vad är ett Prepaid Mastercard?

October 31

Förutbetalda MasterCards används som vanliga kreditkort. Till skillnad från kreditkort, men de fungerar inte på kredit. Pengar laddas på kortet före användning, och sedan kan laddas när pengarna tar slut. De flesta korten ut en liten avgift när de först köpt, och vissa kräver en avgift för att ladda om.

Det finns många skäl att köpa ett förbetalt Mastercard. De gör stora gåvor, och till skillnad från de flesta presentkort som bara kan användas på en butik, kan de användas överallt som accepterar MasterCard kreditkort. Kortet Mottagaren kan spendera sina pengar på flera platser, vilket ger dem möjlighet att få vad de verkligen vill. MasterCard presentkort finns i flera utföranden, vilket gör det lätt att hitta ett kort som passar tillfället och mottagaren.

Prepaid MasterCard presentkort är också fantastiskt för resor. Pengar kan laddas på kortet innan du reser, och sedan tillbringade nästan var som helst när du kommer till din destination. Detta är mycket enklare än att hantera kontanter, och mycket säkrare, eftersom Mastercard ger stöldskydd på sina presentkort. Om din gåva kort försvinner eller blir stulen, kommer Mastercard ersätta den, tillsammans med ditt saldo.

För dem som inte har regelbundna kredit- eller betalkort, kan ett förbetalt Mastercard är ett sätt att göra online shopping. De flesta återförsäljare online kräver ett kreditkort för inköp. Utan ett kredit- eller betalkort, kan det vara omöjligt att köpa saker på nätet. Prepaid MasterCards kan lösa detta problem, och även tillåter användare att handla på Internet utan bekymmer om identitetsstöld eller bedrägeri. Eftersom förbetalda kreditkort inte förknippas med användare namn eller personlig information, kan användarna handla i vetskap om att deras finansiella information är säker.

Det finns flera företag som erbjuder kontantkort via MasterCard. Dessa företag erbjuder kort med olika mönster, startavgifter, och gränser för hur mycket pengar som kan lastas. De flesta av dessa kort är återuppladdningsbart. Många av dessa kort acceptera direkta insättningar, så att användarna kan placera sina lönecheckar på korten för enklare utgifter. Även om dessa kort är inte så säker som de som inte är förknippade med användarna personlig information, ger direkt insättning funktionen ett alternativ till traditionella banker.

Det finns en mängd olika skäl att använda ett förbetalt Mastercard. De är ett bekvämt och säkert sätt att handla på nätet eller på semester. Liknande kort erbjuds också av Visa, American Express och andra kreditkortsföretag.

  • En Prepaid MasterCard kan ge människor utan kredit-eller betalkort ett sätt att handla på nätet.
  • Förutbetalda kreditkort är ett effektivt sätt att styra utgifterna för tonåringar eller unga studenter som klarar pengar för första gången.
  • Mottagaren av ett förbetalt Mastercard kan spendera sina pengar i stort sett vilken plats som helst.