Hur du tar bort ditt Facebook-konto för god

July 18

Om du någonsin har försökt att lokalisera Facebook passage som tar dig genom stegen för att permanent radera ditt konto, du vet det är inte lätt att hitta. Det beror på den populära sociala nätverk webbplats inte utgör en uppenbar "radera mitt konto" -knappen.

Avaktivera ditt Facebook-konto är inte samma sak som att ta bort den. Medan avaktivera din profil gör det tillgängligt för sökningar eller offentlig visning, Facebook fortfarande håller all din information i hopp om att du kommer att reaktivera - en process som är ögonblicklig när du loggar in igen på.

Om detta verkar lite förvirrande, misströsta inte. Det är ett ganska enkelt sätt att utträda ur Facebook nationen. Följ bara dessa få steg.

Hur du tar bort ditt Facebook-konto för god

Logga in på ditt Facebook-konto.

Medan din Facebook-sida är synlig, kopiera och klistra in den här länken i din webbadressfältet: http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account

Klicka på "Enter."

Hur du tar bort ditt Facebook-konto för god

Läs den här skärmen och klicka sedan på "Skicka".

Den "Permanent Radera konto" skärm visas automatiskt.

Hur du tar bort ditt Facebook-konto för god

Skriv ditt Facebook-konto lösenord, tillsammans med kryss orden säkerhets ges på skärmen, i fälten.

Det är allt som finns till den. Du bör få ett e-postmeddelande från Facebook bekräftar att du har valt att ta bort ditt konto. E-post kommer också att berätta att din profil har blivit avaktiverat och raderas inom de närmaste 14 dagarna.

Om du inte är en gör-det-självare, kan du e-post Facebook och be dem ta bort ditt konto. Skicka din förfrågan till [email protected] Om Facebook inte svarar, maila dem igen, men också skicka e-post till [email protected] och [email protected]

Under de två veckor som du väntar på Facebook för att ta bort ditt konto, inte logga in på webbplatsen. Om du gör det kommer automatiskt att återaktivera din profil och du måste gå igenom dessa konto radering steg igen.

Om du vill vara säker på att du inte oavsiktligt återförenas Facebook, se till att du tar bort alla platsrelaterade cookies och webbläsarhistoriken. Också, inte klicka på några Facebook-länkar när du besöker andra webbplatser förrän 14-dagars väntetid är förbi.