Vad förstörs Jeans?

September 7

Förstörda jeans är en typ av jeanskläder som tillverkas av en speciell process som kan inkludera stentvättnings. Dessa typer av jeans säljs ofta som blekta eller trasiga jeans och de ger intryck av att ha blivit sliten och tvättas flera gånger. Vissa individer som vill klä sig i punk eller goth stilen bära nödställda eller förstörda jeans bara för utseende. Andra föredrar den komfort förstörda jeans erbjuda.

Vissa förstörda jeans har ett lätt bekymrat tyg, ofta med REACH i knäet eller benet. Många stilar av förstörda jeans är främst gjorda av bomull och elastan. Förstörda eller nödställda jeans finns i olika stilar för män, kvinnor och barn.

Blå jeans med en bekymrad styling kan också blekas. Den bleka tvätt ger intryck av vita fläckar i hela blå denim materialet. Även jeansen har olika detaljer, främst kännetecknas av nödställda jeans är revor eller hål och fransar vid fållen. Förstörd jeansplagg kan också innefatta jeans jackor och kjolar. De nödställda kjolar kan blekas eller stonewashed, samt sliten.

Tillverkningen av förstörda eller nödställda jeans började som en modetrend. Mannekänger och rockmusiker bar ofta denna stil, så det blev snabbt ett mode uttalande för ungdomar. Många stilar av nödställda eller förstörda jeans tillverkas av high-end modedesigners. Framför allt har italienska modeskapare producerat denna typ av jeans, som har exporterats över hela världen.

Skapa en egen stil av nödställda jeans istället för att köpa high-end designer stil kan spara pengar. Det finns en nackdel med att förstöra ett par jeans för hand, dock. Att göra detta kan skada tyget och kvaliteten på jeansen kan minskas betydligt. Jeans tillverkade med denna look verkar förstört men är inte egentligen skadas.

Förstörda eller nödställda jeans är inte alltid finns i blått. Andra populära färger för dessa stilar av jeans är svart eller vitt. Förstörda jeans kan också hittas i brunt, solbränna, eller röd.

Förstörda eller nödställda jeans finns normalt i en stil som kallas skinny jeans. Skinny jeans är smala hela, montering ombonad och avsmalnande till kroppen. Dessa jeans sitter generellt lågt på midjan samt. Många är boot-cut stilar med svag fackling i botten. Några förstörda sorter finns också som beskurna stil, generellt faller vid ungefär halva vaden.

  • Blekmedel kan användas för att göra ett par nödställda jeans.