Hur väljer jag det bästa kaffet Steamer?

September 17

Medan människor i vissa delar av världen har förstått alla detaljer i en lysande kopp kaffe i generationer, andra är i början stadier av deras kärleksaffärer med hur subtil och uppfyller en god kopp kaffe kan vara. Hem baristas vet att göra en stor kopp espresso eller annan kaffedrink har mycket att göra med maskinen. Pump maskiner skapa en bättre kvalitet Crema men är för dyra för de flesta folks. En kaffe ångbåt som väl är gjort, använder delar av rostfritt stål, och kan värma upp vattnet till den perfekta temperaturen för vattenånga är ett bättre val för alla som ännu inte vunnit på lotto.

Kaffe ångfartyg koka vatten till ånga och en stor press. När trycket är tillräckligt högt, driver den ångan genom finmalt kaffesump, utvinna arom som det går. Nästan alla hem espressomaskiner som är ånga modeller har trollstavar av rostfritt stål bifogas. Efter ånga tvingas genom kaffesumpen, förblir tillräckligt för att skumma mjölken för cappuccino, latte, eller annan kaffedryck.

Det bästa kaffet ångaren för hemmet köket beror delvis på kostnaden. Dyrare maskiner är utformade för att skapa ideala mikro skummar. Billigare modeller kräver att mjölk eller grädde värmas i mikrovågsugn innan skumning. Även med förvärmning, kan det resulterande skummet vara mer som maräng än mikro fradga. Oavsett pris något kaffe ångbåt som är gjord med plastdelar bör undvikas; plasten är mindre hållbara, och om repad, kan det hysa farliga bakterier.

Rätt temperatur är avgörande för att skapa den perfekt texture mikro skum. Målet är grädde eller mjölk värms till exakt 150 grader Fahrenheit (65 grader Celsius) efter att den har omvandlats till skum. Mjölk som skummas på en högre värme kan utveckla en bränd doft som flyttar sitt smak till kaffet. Det kan också bryta ner och saknar kropp, blir rinnande nog att ändra munkänsla av kaffet när den läggs.

Skapa en acceptabel mikro fradga hemma kräver tålamod. Professionella maskiner kan sparka ut helt texture skummet på bara en handfull sekunder, men ett hem kaffe ångbåt, till och med en bra, kommer att ta närmare två eller tre minuter. Staven måste leverera tillräckligt tryck för att skapa skummet som barista flyttar cup i mjuka cirklar. Denna teknik tar några gör att bemästra.

  • Mjölk är kokt för att skapa en latte.
  • Malt kaffe.
  • En kopp kaffe gjord med en kaffe ångbåt.