Vad Ripped Fuel Extreme?

August 9

Ripped Fuel Extreme var en typ av fett brännare utvecklats av Twinlab Corporation. Nyligen har denna produkt avbrutits på grund av en Food and Drug Administration förbud mot alla produkter som innehåller ephedra. Som svar har Twinlab släppt Ripped Fuel Extreme Ephedra Free. Ripped Fuel Extreme Ephedra Free används ofta av kroppsbyggare för att öka muskelmassan och minska fett.

De viktigaste ingredienserna i Ripped Fuel Extreme Ephedra Free är mahuang, guarana, willow bark, Coleus forskohili och citrus aurantium. Utöver dessa ingredienser, citrus bioflavonoid komplexa, grönt te blad extrakt, ingefära rot, och cayenneextrakt läggs också till denna fettförbrännande formel. Av alla dessa ingredienser, Coleus forskohili och citrus aurantium är de två viktigaste.

Coleus forskohili är en indian medicinalväxt som har använts i århundraden. Det huvudsakliga syftet med denna ört är att hjälpa till med regelbunden andning. Dessutom är Coleus forskohili också för att hjälpa till att sänka högt blodtryck. Citrus aurantium också kallas pomerans. De medicinska egenskaper av apelsiner har varit kända i decennier, och pomerans har använts i kinesisk medicin i århundraden.

Inom kinesisk medicin, är det tro att pomerans hjälper till att öka metabola nivåer. Till skillnad från en hel del andra ingredienser som ökar ämnesomsättningen, inte pomerans inte öka hjärtfrekvensen. Således är detta tillägg till Ripped Fuel Extreme Ephedra Free helt nyskapande. Bortsett från det faktum att pomerans är bra för din ämnesomsättning, hjälper det också till att bryta ner fett i kroppen.

När Coleus forskohili och citrus aurantium kombineras, är resultatet ett fett brännare som inte har samma biverkningar som ephedra-spetsad fettförbrännare. Medan efedrin Baserade fettförbrännare orsakar hjärtat att tävla, de flesta människor som försöker Ripped Fuel Extreme Ephedra Free inte uppleva denna negativa känsla.

Food and Drug Administration förbjöd alla ephedra baserade produkter på grund av en ökning av hjärtproblem bland användare av dessa produkter. Eftersom de flesta fettförbränning produkter innehöll ephedra, var tillverkarna tvungna att återskapa sina produkter utan tillsats av efedrin. Ripped Fuel Extreme Ephedra Free är en populär produkt bland kroppsbyggare för det blotta faktum att det ger resultat som liknar de som uppnås genom att använda ephedra produkter.

Olika tillverkare av muskelbyggande och fettförbrännande produkter har börjat experimentera med medicinalväxter i stället för ephedra. Hittills har resultaten varit gynnsam. Den ephedra-fri produkt som nämns ovan kan erhållas på de flesta hälsokostaffärer, bodybuilding butiker eller online.

  • Ripped Fuel Extreme, ett tillägg som saluförs till kroppsbyggare, innehåller willow bark.
  • Guarana, ett tillägg göras från guarana bär, är en huvudingrediens i Ripped Fuel Extreme Ephedra Free.
  • Ripped Fuel Extreme innehåller pomerans, vilket tros öka metaboliska nivåer.
  • Ripped Fuel Extreme var populär bland kroppsbyggare innan de förbjöds av FDA i USA ..