Hur väljer jag det bästa Badkar kudde?

July 15

Thereâ € s inget mer avkopplande än att njuta ett bubbelbad med en god bok och en bekväm badkar kudde att vagga huvudet och halsen. Att hitta rätt badkaret kudden kan vara en svår uppgift, särskilt när det finns så många typer att välja mellan. Det är möjligt att välja en kudde att använda i badet genom att leta efter dem som har de rätta egenskaperna och kvalitet för att hålla länge. Det bästa badkaret kudden är en som ger komfort och renlighet.

Badkar kuddar gjorda av uppblåsbara mjuk vinyl fungerar bra för de som uppskattar en avkopplande bad då och då, men måste hålla kudden förvaras säkert undan i en låda när den inte används. Dessa är ofta de minst kost bad kuddar och finns i en mängd olika former, färger och storlekar. En vinylluftfyllda bad kudde är också bra för resenärer på grund av dess portabilitet och kompakt storlek utan luft.

Ibland behövs lite mer permanent lösning när du använder ett badkar kudde för dagliga bad. I det här fallet finns det badkar kuddar gjorda av vinyl och plast som fäster badkaret ytan med sugkoppar. Dessa kan lämnas på plats under lång sikt. Ibland badkaret kudden har också en mjuk flockmaterial där huvudet berör det så att det är bekvämare. Denna typ av kudde kan också flyttas och rengöras när som helst.

Vissa badkar kuddar är gjorda av ett vattentätt material och inkluderar en avtagbar, mjukt tyg som täcker, ungefär som en riktig kudde. Dessa kan köpas i en lyxig badrumstillbehör butik för personligt bruk. Ofta trevligare bad kuddar ingår frotté eller microfiber covers. Bath älskare kan skapa anpassade, hemlagad bad kuddar från material som finns i hantverk och bad butiker.

High-end badkar kuddar omfattar inte bara en mjuk yta för att vila nacken och huvudet under ett bad, men också en spa-behandling inbyggd. Kuddar av denna typ kan omfatta växtbaserade dofter och ångor. Några har uppvärmda gel skär och vattentät massörer. Badkar tillbehör kan också innefatta massagemattor, regndusch sprinkler, och mer.