Hur installerar jag Wainscoting?

January 29

Vid ett tillfälle, då TRÄPANEL byggdes på plats, det tog en mästare snickare för att installera TRÄPANEL. Idag, prefabricerade TRÄPANEL paneler finns tillgängliga. Det är nu möjligt för en gör-det-självare att installera TRÄPANEL.

Wainscoting paneler, liksom andra träprodukter, expandera och kontrakt något som fukthalten i rummet ändras. En liten avvikelse på cirka 1/16 tum (0,16 cm) mellan panelerna kommer att rymma denna rörelse. Det är lämpligt att lämna panelerna i rummet där de kommer att monteras i minst 24 timmar innan du installerar TRÄPANEL.

Det första steget för att installera TRÄPANEL är att markera en nivå linje för toppen av panelerna med en rak kant och en nivå. En äldre hus kan ha något ojämna golv eller väggar som orsakas av huset lösa med tiden. Skapa en nivå översta raden när du börjar installera TRÄPANEL eliminerar eventuella problem från sedimente.

Börja alltid att installera wainscoting i ett hörn och arbeta runt i rummet. Starta installationen med en full panel. Se till toppen av panelen är även med linjen, och använd självhäftande och panel naglar att hålla den på plats. Lämna ett litet mellanrum och montera den andra panelen på samma sätt.

Det kommer sannolikt att bli nödvändigt att skära paneler i hörnet av rummet för att installera TRÄPANEL. Skär panelen 8/1 tum (0,32 cm) mindre än längden av väggen som skall täckas. Installera den nya panelen 16/01 tum (0,16 cm) från den föregående plattan, vilket ger en 16/01 tum (0,16 cm) gapet i hörnet.

Wainscoting paneler kan lätt kapas med en sticksåg. Mät noga när du skär öppningar för uttag och strömbrytare. Donâ € t ersätta switch plattor och utlopps plattor tills installationen är klar.

Den sista uppgiften att installera TRÄPANEL är att montera wainscoting locket på toppen av panelerna och BMC längs golvet. Den wainscoting lock delar visuellt den panelning från den övre väggen. BMC täcker eventuella luckor eller ojämna platser nära golvet.

  • Wainscoting paneler, liksom andra träprodukter, expandera och kontrakt något som fukthalten i rummet ändras.