Hur väljer jag det bästa Exchange Spam Filter?

May 12

Välja den bästa anti-spam filter för Microsoft Exchange beror en hel del på dina behov och din budget. Den bästa Exchange spamfilter kommer att erbjuda följande: inlärningsförmåga, uppdateringar i realtid, anti-phishing-skydd och användar översyn av misstänkt skräppost. Skräppost kan inte längre styras genom att skapa regler eller helt enkelt svartlistning avsändare eller domäner.

Alla Exchange spamfilter kommer per definition att köra på operativsystemet Windows, men du bör ändå kontrollera att det program du väljer är kompatibel med 64-bitarsversioner om det är vad som används på servern. Alternativ kan omfatta möjligheten att kombinera virusskydd. Detta är viktigt eftersom många virus och trojanska hästar utnyttja programmering i Outlook som är en del av Exchange-systemet. Prissättning av optionen kontra kostnaden för standardskydd antivirusprogram kommer att vara den avgörande faktorn.

Realtids uppdatering kan vara en funktion som önskas. Spamskydd mjukvaran är kopplad till en central databas som omedelbart uppdaterar programmet när en ny spammare eller hot identifieras. Användarens översyn av misstänkt skräppost hjälper Exchange spamfilter lära sig vad som är och inte är spam. Detta kommer också att förhindra anti-spam filter från att ta bort legitima meddelanden som kan dela ett element med verklig skräppost. Filtret ska också kunna känna igen och stoppa spam från utlandet eller på främmande språk.

Eftersom Exchange är en Microsoft produkt, det förmodligen kommer att bli en bra en idé att välja en Exchange skräppostfilter som listas av Microsoft som certifierad partner. Dessa företag ett närmare samarbete med Microsoft än andra oberoende programmerare och få extra stöd från företaget. De har visat en förmåga att arbeta inom infrastruktur Windows-baserade applikationer.

Den bästa Exchange spamfilter kommer att vara flexibel, kraftfull och skapade med framsynthet att växa med dina behov. Priserna varierar beroende på antalet användare på servern. Det finns ett antal möjliga program där ute, och de flesta av dem kommer att erbjuda en provperiod så att du kan se hur enkelt det är att arbeta med och hur väl de kan passa dina behov. Efter din forskning är klar och du har gjort ditt val, kan du gör ditt köp med tillförsikt.

  • Spam utgör ett mycket verkligt hot mot miljontals e-postanvändare världen över.
  • Ett spamfilter är utformad för att rengöra skräppost från en dator.