Vilka är de olika typerna av Healthy Coffee Cake?

September 20

"Tårta för frukost" och "frisk" bara inte verkar tillhöra i samma mening. Lyckligtvis har bestämda bagare studerat problemet med hur man skapar kaffe kaka som lyckas bränna fett, kolesterol och kalorier utan dumpning smak i processen och komma med ett antal olika sätt att lyckas. Använda låg eller fettfri gräddfil, kärnmjölk istället för grädde, och ägg substitut går en lång väg mot ljusare upp en kaffe kaka utan beröva den yum. Hoppar smör till förmån för hjärtvänlig äppelmos och lägga färsk frukt ger fiber också.

Vid det här laget, kockar, barn, och alla andra vet att blåbär är inte bara ett underbart sätt att färga tungan blå, men de smakar bra och är nästan vansinnigt bra för dig med over-the-top antioxidanter. Blåbär och kaffe kaka har länge varit bästa frukost knoppar, men trimma ut fett är lätt genom att ersätta helfet mjölk eller grädde med kärnmjölk. Hälso nötter som tillägg av friska nötter som pekannötter eller valnötter liksom.

För en semester spridning eller att imponera på gästerna, är en annan hälsosamt kaffe kaka som skämmer bara en smula en gräddfil sockerkaka. Den här är claim to fame är en fullständigt smälta-in-your-mun fuktig inredning, artighet av grekisk yoghurt och, ja, lite gräddfil. Använda fettsnåla slag hjälper lindra skuld och sötning smeten med mosad banan för att skära ner på sockret hjälper till med skuldkänslor också.

Tänk "semester kaffe kaka" och de flesta bageri sinnen gå direkt till den underbara världen av apple spice. I stället för allt smör mormor brukade dränka hennes torra ingredienser med, använder den smarta kocken sänkt fetthalt färskost tillsammans med bara lite, lätt smaksatt hälsosam olja, såsom raps, för att skapa en mycket tillfredsställande, friska kaffe kaka. Eggbeaters släppa cholesterol räknar, och massor av muskot, kanel och malda kryddnejlikor krydda.

Någon försöker att stanna utanför Santas stygga lista kan njuta av mer än en bit av ängel mat kaffe kaka. Alla vet att ängelmattårtan är inte bara riktigt tillfredsställande att en söt tand, men det gör den perfekta madrassen för ett gäng bär, persikor, eller annan färsk frukt. En klick av grekisk yoghurt ovanpå bären gör just detta friska kaffe kaka ännu gladare.

Dedikerade bagare vet att kaffe kakor behöver inte göras med blekt mjöl att smaka bra. Fullkornsmjöl kaffe kakor lägga till några fiber, speciellt när bagaren ihåg att strö i lite mark lin. Hela havre är en annan välkommet tillskott till de flesta friska kaffe tårta recept.

  • Äppelmos används ofta som ett substitut för fett i kaffe kaka.
  • Ersätta vissa ingredienser kan göra en hälsosammare kaffe kaka.
  • Använda lätt olja istället för smör kommer att göra en kaffe kaka friskare.
  • Använda låg eller icke fett gräddfil kan hjälpa till att lätta en kaffe kaka.