Vilka är de bästa Förpacknings Tips för en kryssning?

September 3

De bästa objekt att packa för en kryssning är de som du faktiskt behöver och använda. När packning för en kryssning, anser väderförhållandena i varje hamn och vilken typ av kläder, skor och andra objekt som du kan se själv behöver eller använder varje dag, både på och utanför skeppet. Till exempel, på en kryssning till Alaska, kan du behöva en tung jacka och kängor för dina anlöpshamnar aktiviteter, men om du cruising till Bermuda, en vindjacka och bekväm promenadskor eller sandaler är vad du bör packa. En avgörande faktor när man beslutar vad man ska ta med på en kryssning är hur formell ditt skepp är plus vilka aktiviteter fartyget erbjuder. Medan din specifika kryssningsfartyg och hamnar i samtalsaktiviteter kommer att påverka de exakta objekt att packa, det finns utmärkta allmänna förpackning tips som passar alla kryssningar.

1. Har multiplar eller back-ups av dina viktiga punkter. Packa minst en dag till ett värde av kläder och toalettartiklar som solskydd i ditt handbagage ifall ditt incheckade bagage försvinner. Har alla dina viktiga dokument såsom ditt pass, visum, flygbiljett eller bekräftelse via e-biljett, bevis för vaccinationer och medicinsk försäkringskort i ditt handbagage, men har också kopior av dessa i ditt incheckade bagage och med någon hemma. Om du bär kontakter eller glasögon, packning säkerhetskopior av dessa i ditt incheckade bagage är en bra idé.

2. Om du verkligen behöver något, packa det eller du kan betala priset. Gör en mästare packlista långt i förväg av din resa. Ta reda på information från flygplatser och kryssningsrederier om vad man ska packa och vad man inte ska ta. Till exempel, om du uppmanas att packa toalett poster i tydliga små plastflaskor inne ett klart fall, se till att göra det. Inte följande regler och anvisningar kan leda till förseningar. Läs på tull, aktiviteter, väder och andra detaljer om anlöpshamnar du kommer att besöka och använda denna information för att ytterligare styra din packning.

När du har samlat all information du behöver, tänk dig själv att leva genom dina kryssningsdagar. Om du börjar med morgonen och avslutas med kvällen, kommer du antagligen att komma ihåg att ta med objekt och kläder du sannolikt att använda som en väckarklocka, simma slitage med täck ups och flip flops och din digitalkamera. När du har en lista, lägga till relaterade objekt att ta med varje objekt som laddaren att packa för din mobiltelefon. Håll granska och revidera din herre packlista som din kryssning semester närmar sig. Om du har glömt att packa något viktigt, kanske du inte kunna köpa det alls under din semester - eller det kan vara mycket högre i pris.

3. Inte overpack kläder. Glöm utbuktande resväska som inte kommer att stänga ordentligt och koncentrera sig på endast förpacknings vad du kommer sannolikt att bära varje dag av kryssningen. Kontakta kryssningsrederi framåt och du kan se att fartygets tvättservice eller självtvättmöjligheter gör att du kan packa tillräckligt för halva kryssningen och sedan tvätta dessa objekt att bära igen för andra halvåret. Om du tänker i termer av separerar som fungerar bra tillsammans, kan du skapa olika utseende för varje del av kryssningen.

Tänk på att formella nätter och informella nätter kan betyda olika saker beroende på kryssningsrederi. Välj kryssning semester som passar det sätt du vill klä. Till exempel har många lyxiga kryssningsfartyg är ofta formell i sin klädsel, medan en mer informell kryssningsfartyg kan ha en utväg fritidskläder policy.

 • Förpacknings poster i separata återförslutningsbara påsar kan hålla saker organiserade.
 • Föräldrar bör packa hattar och rashguards att skydda sina barn från att bli solbränd.
 • En väckarklocka är alltid praktiskt på en kryssning.
 • Din egen handduk är en praktisk sak att packa.
 • Kryssningspassagerare bör utföra sitt pass med sig, men behålla en kopia på sitt incheckade bagage.
 • Resenärer som tar kryssningar till soliga områden bör packa solkräm.
 • Att föra en personlig hårtork kan vara en bra idé.
 • En kryssning passagerare bör överväga vilka kläder som kommer att behövas i varje hamn.
 • Bagage ska packas med väsentligheter för en kryssning resa.
 • Flip flops ska packas under en kryssning.
 • Medan bekväma t-shirts är lämpliga för avkoppling på en kryssning i ett varmt klimat, kan dressier kläder krävas under måltider.
 • Beroende på platsen, kan kängor vara en nödvändighet för att packa på en kryssning för anlöpshamnar aktiviteter.
 • Det rekommenderas att ta med en vindjacka eller ljus jacka på en kryssning.
 • Att föra en resa storlek tub av dina favorit schampon och krämer är en bra idé.