Vad är Biscuits?

September 13

Vare äts med en skiva skinka eller korv, med sås eller med smör och sylt, kex är favorit frukost snabb bröd i sydöstra USA. Snabbmatsrestauranger serverar nu kex rikstäckande, men kex är fortfarande mest populär i sydöstra USA

Den sydöstra USA avgjordes i första hand av de av engelska, irländska och skotska härkomst, och detta återspeglas i regionens mat. Kex speglar deras nära släktskap med den engelska scone i konsistens och metod. Kex, som scones, vanligen äts till frukost med smör och sylt. Men sydstatare ändrat scone receptet något att komma med kex.

En grundläggande recept för kakor är enkel. Det efterlyser mjöl, bakpulver eller bakpulver, salt, någon form av fett och mjölk eller kärnmjölk. Kocken börjar med mjöl, ibland siktning det med bakpulver och salt, och skär fettet i den, i allmänhet med en bakelse mixer eller gaffel.

Fettet som används i kex kan vara smör, margarin, matfett eller ister. Det är alltid ett fast fett, dock, och bör vara iskall. Matlagningsoljor är inte nödvändiga. Kall mjölk hälls sedan i en "brunn" i blandningen och blandas med en gaffel, eller kanske med händerna, beroende på den Cooks preferens.

Vissa kockar släpper degen på bakplåt och platta till den en aning, medan andra rulla ut degen och skär kexen med en fräs. Tappa degen är mindre arbete, men Kakorna kommer inte så elegant formad som en fräs. Återigen kommer personliga preferenser och konsistens kexdegen bestämma metoden. Kex bakas i en måttligt varm ugn, vanligtvis omkring 400 ° F (204 ° C), i ca 15 minuter eller tills de är gyllenbruna. De är sedan serveras varma.

En användning för rullas ut kex degen är för kanelbullar. Kocken rullar ut degen i en grov rektangel, sprider den plana ytan frikostigt med smör och socker, sedan strör kanel över allt. Degen rullas och skärs i sektioner tvären. Voila! Kanelbullar som inte hade att stiga två gånger. En kock kan också få lite fantasi med sina kex genom att lägga russin och kanel eller ost och örter till smeten.

Medan Kakorna är bakning, kanske kocken vill göra såsen, vilket innebär upphettning av en liten mängd kött fett, till exempel bacon eller skinka späck, i en gjutjärns stekpanna, tillsätta mjöl och blanda tills slät. Kocken adderar sedan mjölk, lite i taget, och lite salt, och fortsätter blandning. Resultatet är "sågverk" sås.

Tärnade tomater kan också läggas till sågverks sås. "Röda ögon" gravy görs på samma sätt, men ersätt starkt kaffe för mjölken. Det är en förvärvad smak.

En kex kan också användas för en frukost smörgås med ägg, ost och bacon, skinka eller korv. Med en måltid, många människor föredrar varma kex sprids med smör och konserver, eller på landsbygden, sirap. Även den mest bekräftade hälsokostmutter hittar sina skrupler vacklande när du presenteras med denna väldoftande, läckra skålen. Konserverade kex kan vara okej i en nypa, men även de nya frysta kex är av bättre kvalitet. Men kex är så lätt att göra och så läckra att de flesta människor kan hitta tid att piska upp ett parti i sitt eget kök.

  • Jam gör en bra toppning för kex.
  • En kex med sylt på det.
  • Russin sätts ibland till kex.
  • Bakpulver, som används vid tillverkning av kex.
  • Gravy kan serveras med kex för extra smak.
  • Det första steget i att göra kex är siktning mjölet med bakpulver och salt.