Hur väljer jag det bästa Loaf Sugar?

April 18

Loaf socker innehåller en förfinad form av den populära sötningsmedlet, och den säljs i form av ett block. De bästa typerna av block är tillverkade av vitt socker eftersom brödet tenderar att hålla sin form bättre. Dessutom är vitt socker den mest mångsidiga slag, och det kallas i fler recept än någon annan typ av sötningsmedel. När du väljer limpa socker, leta efter ett märke som har en helt sluten förpackning så att produkten inte upphör att gälla. Som ett alternativ, kan du också välja ekologiska block av socker.

Den bästa limpan är gjord av vitt sockerrör. När sockret bearbetas, är vatten eller sirap användes för att utföra kristallerna klibba ihop, och den är formad till ett block. Detta skiljer sig från granulerat socker, som torkas efter bearbetning så att kristallerna inte fastnar i varandra. Socker bröden är mer utmanande att använda eftersom man måste skära delar av av blocket, men det är gynnad av många kockar för sin bekvämlighet i förvaring.

Socker limpor kan tekniskt göras från någon form av sötningsmedel, men de bästa versionerna är vita. Vit, eller strösocker, är extremt mångsidig, och du kommer att finna att de flesta av de recept som du har samtal för det. Det är mer förnuftigt, därför att köpa ett helt kvarter av socker som du faktiskt kan använda i motsats till en annan typ som kan gå till spillo innan du kommer till avsluta det.

Även bord socker i allmänhet inte har ett utgångsdatum, kommer du vill se till att limpa som du väljer är ordentligt tätad. Historiskt sett har block av socker säljs omedelbart efter att, och produkterna utnyttjades ganska snabbt innan de bortskämda. Helst ska den bästa varumärket erbjuda bröden i skiktade wraps så att du enkelt kan lagra sötningsmedlet för senare användning. Om du istället har limpa socker som inte förslutits, måste du placera den i en lufttät behållare så att den inte förstöra. När sockret är utsatt för vissa element, såsom fukt och fukt, kan den lätt lösas upp.

Organiska socker block är ett alternativ till traditionella limpor som säljs i livsmedelsbutiker. Du kanske överväga att välja den här versionen om du vill ha ett sötningsmedel som inte behandlas med hjälp av kemikalier. Den bästa ekologiska limpa socker bör ha en etikett som tydligt anger att sockerrör produkten inte har några kemikalier. För att säkerställa att din produkt val är verkligen ekologisk, kan du överväga att köpa den från en naturlig hälsa butik som säljer andra liknande typer av livsmedel. Oavsett vilken typ av limpa socker du väljer, ska du köpa den mest lämpliga storleken som matchar din matlagning behov.