Vilka är de bästa tipsen för Boiling kycklingbröst?

November 12

De bästa tipsen för kokande kycklingbröst är att linda brösten i plastfolie innan kokning, till säsong köttet väl, att lägga ingredienser som ingefära eller sake till vattnet, och för att stänga av värmen innan du lägger hönan. Vissa kockar alternativt föreslå hålla hönan sjudande vatten på en låg värme för mellan åtta och tio minuter, men den allmänna regeln är att koka köttet tills insidan är fri från rosa bitar. De flesta recept som kräver kokande kycklingbröst kräver då kocken att skära brösten upp i bitar som ska ingå i skålen.

Krydda är mycket viktigt när kokande kycklingbröst. Den viktigaste frågan som kockar kommer sannolikt att stöta med kokt kyckling är ett intetsägande smak. Kokning i vatten doesnâ € t lägga någon smak till köttet, och kyckling bröst har oftast en subtil smak oavsett hur de var kokta. Salt och peppar är frekventa kryddor och kockar kan också lägga örter och kryddor som oregano, basilika, timjan, eller kummin för att öka smaken. Detta är särskilt användbart när inslag kycklingen för matlagning.

Inslag kycklingen i plastfolie innan släppa köttet i vattnet kan bidra till att låsa in de juicer som finns i kött och hålla kryddningen på bröstet. Kockar kokande kycklingbröst bör förbereda brösten genom att lägga örter och kryddor och sedan linda dem i en mikrovågsugn säker plastfolie. Plasten-inslaget skifte sedan föll i kokande vatten, vilket möjliggör mer gradvis matlagning och infunderas smak. Kyckling kokt i en plastfolie behåller ofta mer av det naturliga juicer.

Många kockar använder inte en plastfolie när kokande kycklingbröst, och detta kan göra köttet svår säsong. Det bästa tips för infusion smak i kycklingbröst som arena € t insvept med kryddningen är att säsongen vattnet köttet är kokt i. Rå ingefära, salt, och skull eller sherry kan läggas till vattnet för att ingjuta smak i kött. Det är också möjligt för kockar att använda lager i stället för vatten när du kokar kycklingbröst.

Stänga av värmen till hällen när vattnet kokar är en användbar tips för att undvika överkokning kycklingen. De flesta recept föreslår långsamt värma vattnet med kyckling i det, och sedan stänga av värmen när vattnet börjar koka. Efter att dra köttet av värmen, bör ett lock läggas till grytan, och kockar borde lämna det att laga mat för mellan 10 och 15 minuter. Andra kockar föredrar att få vattnet upp till kokning innan du lägger kycklingen, ta det från värmen och tillsätt sedan kycklingen att laga mat för 15 minuter.

  • Sake kan användas för att ge smak till kyckling bröst som inte är inslagna med smaksättning när kokt.
  • Kycklingbröst bör insvept i plast innan de läggs till kokande vatten.
  • Kycklingbröst innehåller mycket protein.